bea la volan masina politiei

Un tânăr s-a fotografiat bând bere la volanul unei mașini de poliție staționată și apoi a pus pozele pe Facebook. Poliția Teleorman a demarat acum o anchetă internă.

Conducerea Inspectoratului de Poliție al județului Teleorman a deschis o anchetă internă, după ce un tânăr s-a pozat bând bere la volanul unei autospeciale de Poliție, iar imaginile au apărut pe Facebook, transmite corespondentul MEDIAFAX.
Imagini cu un tânăr care bea bere dintr-un pahar în timp ce se află la volanul unei autospeciale de Poliție au apărut pe Facebook, iar conducerea IPJ Teleorman a deschis o anchetă, stabilind, deocamdată, că fotografiile au fost realizate în localitatea Brânceni, în fața unei societăți comerciale.
„Având în vedere imaginile apărute în spațiul public, în care un bărbat apare într-o autospecială de poliție, conducerea IPJ Teleorman a demarat verificări interne, pentru a se stabili împrejurările în care s-au realizat fotografiile. În faza preliminară a acestor verificări, s-a stabilit că fotografiile au fost făcute în autospecială, în localitatea Brânceni, în fața unei societăți comerciale, unde șeful de post dintr-o comună alaturată, Storobăneasa, efectua anumite verificări”, a declarat, marți, corespondentului MEDIAFAX, Teodora Dragole, purtătorul de cuvânt al Poliției Teleorman.
Sursa citată a mai spus că incidentul s-a produs deoarece polițistul a plecat de lângă autospecială, aceasta fiind lăsată nesupravegheată, însă cheile și documentele erau asupra omului legii. Dragole a precizat că s-a dispus cercetarea disciplinară îl vizează pe polițistul care a lăsat autospeciala nesupravegheată.

Urmăriți Ora de Sibiu și pe Google News

Comentariul meu

Lasă un răspuns