Ora de Sibiu
Știri in direct

Modificările la Codul Penal adoptate în Parlament. Opoziția face scandal

511

Deputații și-au dat gir-ul pe proiectul prin care se fac modificări importante la Codul Penal. PNL a anunțat că o să atace modificările la Curtea Constituțională.

Camera Deputaților a adoptat, miercuri, proiectul care aduce modificări la Codul penal, cu 167 de voturi pentru 97 împotrivă, 19 abțineri, în calitate de for decizional, după ce marți inițiativa a trecut de Senat, anunță Mediafax.
„De astăzi România nu mai e un stat de drept. A devenit un stat de Dragnea. Dvs considerați că nu este o infracțiune, ci e o faptă pe care v-o asumați și cu care v-ați mândrit. Vine și o zi de mâine cei care ați votat acest Cod al rușinii. Acest Cod nu cred că va intra în vigoare. Vom folosi pârghii, CCR, președintele, chiar tribunalul. Vom folosi toate pârghiiile pentru că suntem de partea corectă a istoriei”, a declarat Ion Stelian, de la USR.
Proiectul de modificare a Codului Penal a trecut cu 167 de voturi pentru, minimul necesar fiind de 165.
PNL a anunțat deja că va ataca modificările la CCR. „Uitați-vă aici și veți vedea că adevăratul program de guvernare a fost Codul penal. Toate asigurările pe care le-ați dat românilor în campanie, partenerilor externi nu au fost decât de a simula bunăvoinâă. Astăzi ați dat dovadă a comportamentului unei grupări cu character infracțional. Cei care astăzi conduc PSD v-au transformat pe toți din majoritarea de guvernare îăntr-o majoritate toxică pentru Româniai. Din nefericire, PSD-ALDE lucrează împotriva românilor, a propriului popor. Există un acut sentiment de deznădejde pentru că dvs ați înghenuncheat viitorul European al României. PNL va contesta la CCR acest vot, va utiliza toate pârghiile de a dejuca planurile dvs”, a spus Turcan.

Primește titlurile instant

Loading...

Citește și
airsoft.ro

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.
Loading...