transilvania train

Transilvania Train va avea un traseu care trece prin șapte orașe din regiunea noastră. Acesta va trece și pe la Mediaș și Sibiu, traseul străbătut fiind de peste 600 kilometri.

Transilvania Train, primul tren touristic românesc va circula pentru al doilea an consecutiv, în perioada 22-26 august 2018, pe ruta Brașov- Sighișoara – Mediaș – Alba Iulia – Sebeș – Sibiu – Făgăraș și retur, anunță un comunicat transmis miercuri de CFR Călători și citat de Mediafax. „Primul tren turistic românesc, un proiect realizat în parteneriat cu CFR Călători, explorează în regim de croazieră pe uscat cele mai frumoase zone ale Ardealului, pe un traseu feroviar de peste 600 km”, anunță compania feroviară.
Potrivit CFR, programul include vizitarea a peste 20 de construcții fortificate, 15 ateliere de meșteșuguri tradiționale, două concerte în Biserica Evanghelică din Sebeș și în centrul istoric al Sibiului și două petreceri tradiționale.
„Călătorii vor meșteri alături de artizani locali din zona Mediașului și vor lua o masă bazată pe rețete străvechi, la care toți participanții vor găti”, anunță CFR Călători.

Urmăriți Ora de Sibiu și pe Google News

Comentariul meu

Lasă un răspuns