neymar

Postul elveţian de televiziune RTS Sport a calculat că stacantul brazilian Neymar a stat căzut pe gazon fix 13 minute şi 50 de secunde, în patru meciuri disputate la Cupa Mondială.

Cel mai mult, el a fost la pământ, susţinând că a fost accidentat, cinci minute şi 29 de secunde, în partida cu Mexic, din optimile competiţiei. Neymar este jucătorul cel mai faultat la această Cupă Mondială – de 23 de ori, în patru partide, dar are tendinţa de a exagera loviturile primite.

Selecţionerul Mexicului, Juan Carlos Osorio, l-a criticat pe Neymar, despre care a spus că simulează accidentări mult prea des. “Este o ruşine pentru fotbal că se pierde atât de mult timp pentru un singur jucător. Fotbaliştii mei au fost obosiţi după aceste opriri frecvente. O oprire de genul ăsta a durat patru minute. Nu mi se pare un bun exemplu pentru copiii care se uită la fotbal”, a declarat Osorio.

El a mai spus că a fost un arbitraj care a favorizat Brazilia şi a “protejat jucătorii care au căutat să fie faultaţi”. Reprezentativa Braziliei s-a calificat în sferturile Cupei Mondiale, după ce a învins Mexic, scor 2-0, luni, la Samara. Neymar a marcat în minutul 51, iar Firmino în minutul 89.

Urmăriți Ora de Sibiu și pe Google News

Comentariul meu

Comentariu