Crima din Vasile Aaron – Cerere nouă a suspecților respinsă de magistrați

1 1.737

Semnalam în 21 iunie că judecătorii au admis atunci o cerere nouă din partea anchetatorilor prin care cei trei suspecți în cazul crimei din 28 mai, petrecută în fața unui bar din Vasile Aaron (detalii AICI). La publicarea soluției ședinței de judecată, am mai descoperit și o nouă cerere din partea tinerilor care au ucis în bătaie un alt tânăr din Vâlcea.

Că magistrații au admis cererea anchetatorilor pentru prelungirea arestului preventiv până la data de 27 iulie, nu este un lucru nou. Puțină lume știe însă că la termenul din 20 iunie, cei trei suspecți în cazul crimei din Vasile Aaron au formulat o nouă cerere. Stîngaciu Constantin Nicolae, Canciu Constantin Sorin și Cucerzan Daniel Ioan au solicitat magistraților să schimbe măsura arestului preventiv cu una mai blândă, respectiv arest la domiciliu. Cererea a fost însă respinsă.
”Admite propunerea formulată de Parchetul de pe lângă Tribunalul Sibiu şi prelungeşte durata măsurii arestării preventive luată faţă de inculpaţii S C-N, C C-S, şi C D-I pe o perioadă de 30 de zile, pentru fiecare inculpat începând cu data de 28 iunie 2018 până la data de 27 iulie 2018 , inclusiv. Respinge cererile de luare a măsurii arestului la domiciliu formulate de inculpaţi, personal şi prin reprezentanţi aleşi. Respinge cererea de înlocuire a măsurii arestului preventiv cu măsura arestului la domiciliu formulată de inculpatul C C S prin reprezentant ales av. M A. În baza art.275 alin. (3) C. proc. pen., cheltuielile judiciare avansate de stat rămân în sarcina acestuia”, se arată în soluția pe scurt a magistraților.
În aceste condiții, cei trei suspecți rămân după gratii până la data de 27 iulie 2018, atunci când cel mai probabil Parchetul de pe lângă Tribunalul Sibiu o să formuleze o nouă cerere de prelungire a măsurii de arest preventiv în cazul celor trei suspecți.

CITIȚI ȘI: FOTO Cine sunt cei trei tineri reținuți în cazul crimei din Sibiu – Filmul groaznicei întâmplări

Reamintim că cei trei tineri au bătut luni 28 mai un alt tânăr, iar în urma acestei bătăi, cel din urmă a decedat la spital.

VEZI AICI DETALII ȘI INFORMAȚII DESPRE ACEST SCANDAL
CITIȚI ȘI: Cine este tânărul omorât în bătaie în Vasile Aaron. De la ce a pornit scandalul
Totul s-a petrecut în fața unui bar din Vasile Aaron.

Alexandru a fost bătut cu bestialitate de trei tineri. A murit câteva ore mai târziu la spital

CITEȘTE ȘI: Detalii oficiale despre crima din Vasile Aaron – Tânărul l-a lovit cu pumnul pe un prieten al ucigașilor

Răni fatale. I-au rupt ficatul
Tânărul Alex Runceanu nu a mai putut fi salvat de medici după ce a fost bătut cu bestialitate de alți trei tineri din Sibiu. Medicii l-au resuscitat de două ori, dar din păcate ultima dată nu a mai putut fi readus la viață. Detalii AICI. Cei trei bătăuși sunt acum în arestul IPJ Sibiu. – Vezi AICI detalii!

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Alte subiecte de interes
1 Comentariu
  1. Radu scrie

    Sa se faca dreptate!

Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.