Liviu Dragnea cere președintelui ANAF și Ministerului Finanțelor recuperarea de sute de mii de euro de la Președintele Klaus Iohannis, bani pe care ar trebui să îi restituie după procesul în care a pierdut una dintre casele din Sibiu.

”Eu îl întreb şi acum pe domnul Mişa, care este preşedintele ANAF, dacă această instituţie, precum şi uneori Ministerul de Finanţe au de gând să recupereze sutele de mii de euro de la domnul preşedinte Iohannis. Îi întreb acum, public, dacă au atât de mulţi bani la buget şi nu au nevoie de ei, poate dăm drumul la o amnistie fiscală, dacă sunt prea mulţi bani şi nu mai au loc în cuferele de la trezorerie sau de la domnul Mavrodin. Îi întreb şi eu, nu vreau să îi întreb la telefon, îi întreb public, pentru că este o întrebare pusă de multe ori, pusă în studiourile de televiziune, la care văd că nu răspunde nimeni. E făcută şi plângerea penală împotriva domnului Iohannis şi nu numai, bineînţeles o minge de ping pong între DNA, Parchetul de la Sibiu şi apoi la DNA, pentru că le e frică. Acolo discutăm de nişte case obţinute prin fals şi sute de mii de euro pe care nu le dau înapoi la statul român. Punct. Ca să vorbim de chestiuni penale, unde nu mai sunt interpretări, sunt fapte dovedite de documente”, a declarat Liviu Dragnea.

“Să îi plăteasc. Toţi să îi plătească (datoriile la stat – n.r.). Domnul Mişa ar trebui să se ocupe să ia banii de la toţi, începând cu Iohannis”, a mai afirmat Dragnea. Întrebat dacă decizia ar trebui să se aplice şi celor condamnaţi care au prejudiciat statul, Dragnea a spus: “Decizie definitivă? De ce nu?”

Sursa www.news.ro

Urmăriți Ora de Sibiu și pe Google News

Join the Conversation

1 Commentariu

Lasă un răspuns

  1. Bine ,și voi ce ziceți vi se pare corect ce face elementul dragnea sau teodorovici !