Ora de Sibiu
Știri in direct

Începe OBOR FEST 2018 – Concerte, zeci de “tiribombe’’ și multe alte surprize

3.233

Obor Fest își deschide oficial porțile joi după amiază. Sunteți invitați preț de patru zile să vă distrați în cel mai mare parc de distracții din Transilvania. Nu mai puțin de 25 de utilaje destinate agrementului pentru toate vârstele sunt la dispoziția voastră.

După succesul editiilor precedente, editia din 2018 OBOR FEST, va avea loc in perioada 05-08 iulie anuntand 4 zile de distractie, adrenalina si voie buna. Organizatorii se așteaptă la un numar de 50.000 de vizitatori în cele 4 zile de eveniment.
Pe scena de la Obor Fest vor urca ca in fiecare an atat artisti de muzica usoara cat si artisti de muzica populara astfel: vineri Liviu Teodorescu si Andra Gogan, sambata Andreea Balan iar duminica Camelia și Traian Stoiță, Alina Bica, Ovidiu Homodorean, Robert Tarnaveanu, Stana Stepanescu si Royal Band precum si Ansamblul Folcloric Profesionist “Cindrelul” Junii Sibiului.Distracția și spectacolul vor fi pentru întreaga familie. Pe copii îi așteaptă pe întreaga perioada Obor Fest jocuri, ateliere de pictură și creație, dulciuri, concursuri și locuri de joacă pentru copii iar pentru părinți și bunici petrecerea va fi susținută de muzică populară, grătarele cu mici și diverse cărnuri aromate.
Obor Fest este un eveniment pentru buzunarul tuturor, organizatorii asigurându-se de faptul ca toți comercianții sau deținătorii de utilaje de parc de distracții prezenți practică cele mai mici prețuri pentru ca vizitatorii de toate categoriile sociale și de vârstă să și le permită. Obor Fest, distractie adrenalina, creativitate, energie, bucurie! Eveniment cofinantat de Primaria Municipiului Sibiu.

Primește titlurile instant

Loading...

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.
Loading...