pelici si birt fc hermannstadt

Președintele clubului, Teodor Birț s-a arătat mulțumit de țintarul tragerii la sorții a programului turului ligii 1 de fotbal.

Sediul Ligii Profesioniste de Fotbal a găzduit joi tragerea la sorți a țintarului ediției de campionat 2018/2019 a Ligii 1. În urma acesteia s-a stabilit că FC Hermannstadt va juca, în prima etapă, pe teren propriu, cu Sepsi OSK Sf. Gheorghe.
În etapa a II-a, FC Hermannstadt va evolua pe terenul echipei FC Botoșani, iar în a treia va primi vizita celeilalte echipe promovate în această vară, Dunărea Călărași.
Primul meci cu o echipă din play-off-ul Ligii 1 în sezonul precedent este programat abia în etapa a VIII-a, cu FC Viitorul, în deplasare, iar cu CFR Cluj, campioana en-titre, FC Hermannstadt va juca în runda următoare.
VEZI AICI PROGRAMUL COMPLET AL TURULUI DE CAMPIONAT ÎN LIGA 1
”Este un program bun pentru echipa noastră. Debutăm cu Sepsi, cu siguranță va fi un meci dificil, dar sper să începem cu dreptul, cu o victorie. E bine că vom întâlni echipele din play-off-ul anului trecut abia în în partea a doua a turului”, a declarat președintele clubului sibian, Teodor Birț.

Urmăriți Ora de Sibiu și pe Google News


Comentariul meu