politie spania

O femeie din Sibiu a reușit performanța să prejudicieze zeci de persoane și nu mai puțin de șaptezeci de instituții publice din Spania cu peste opt milioane de euro. Loredana Dobre a fost arestată și încarcerată, luni la Sibiu.

Polițiștii Serviciului Investigații Criminale Sibiu și cei ai Serviciului de Investigare a Criminalității Economice Sibiu au desfășurat luni, 4 iulie, o acțiune de identificare și prindere a persoanelor care se sustrag cercetărilor penale. Mai exact aceștia au identificat și prins o sibiancă în vârstă de 42 de ani, pe numele căreia autoritățile judiciare spaniole au emis mandat european de arestare. ’’Femeia este cercetată penal pentru săvârșirea, în cursul anului 2016, pe teritoriul Spaniei, a infracțiunilor de înșelăciune, fals în documente, spălare de bani, respectiv apartenență la o organizație criminală, infracțiuni care au generat un prejudiciu de aproximativ 8 milioane de euro’’, spun cei de la IPJ Sibiu.

Țepe pe bandă rulantă
Loredana Dobre este acuzată de spanioli că își lua identității false, deschidea diverse site-uri de servicii, încasa banii și apoi dispărea. Se pare că prin această metodă ar fi prejudiciat mai multe persoane fizice precum și aproximativ 70 de instituții de stat din Spania. Totul a fost însă descoperit după ce prejudiciul a atins valori aproape ireale, respectiv de peste opt milioane de euro. Femeia a fost prezentată Curții de Apel Alba Iulia, care a emis pe numele său mandat de arestare preventivă pentru 25 de zile și a fost încarcerată în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul I.P.J. Sibiu. foto: arhivă

Urmăriți Ora de Sibiu și pe Google News

Comentariul meu

Lasă un răspuns