Ora de Sibiu
Știri in direct

Schimb de epistole între sindicaliștii de la Aeroportul Sibiu și Consiliul Județean

619

După răspunsul președintelul CJ Sibiu, Daniela Câmpean la scrisoarea deschisa a Sinducatului Liber Independent de la Aeroportul Sibiu, prin care Consiliul Județean era acuzat că dorește înstrăinarea unui teren aflat în administrarea Aeroportului, răspuns în care sindicatul era culpabilizat pentru necunoașterea legislației, o nouă epistolă este trimisă public către Consiliul Județean.

UPDATE Conflict de muncă la Aeroportul din Sibiu – Sindicatul arată cu degetul către CJ Sibiu

Daniela Cîmpean dă replica Sindicatului de la Aeroport – „Nu cunoașteți legislația!”

„Îmi pare sincer rău că dumneavoastră a-ți luat  în nume personal acțiunea noastră. Sindicatul Liber Independent al Aeroportului Sibiu, a vrut să vină în sprijinul dumneavoastră și a Consiliului Județean Sibiu pentru a nu face greșelile predecesorilor dumneavoastră. Această scrisoare deschisă nu a fost un atac, ci mai degrabă o rugăminte la adresa dumneavoastră și a Consiliului Județean  la care dumneavoastră decideți dacă o luați în considerare sau nu.

Vreau să vă asigur că Sindicatul Liber Independent al Aeroportului Sibiu , o să fie în permanență un partener de dialog deschis și care sprijină orice acțiune ce ajută la dezvoltarea Aeroportului Internațional Sibiu.” scrie Dragoș Patriche , liderul Sindicatului AIS +n răspunsul adresat conducerii Consiliului Județean Sibiu.

Primește titlurile instant

Loading...

Citește și
kdeco.ro

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.
Loading...