UPDATE FOTO VIDEO: Accident grav din cauza vitezei pe DN 14 – Șapte răniți dintre care trei copii

Traficul pe DN 14 între Copșa Mică și Târnava a fost blocat în urma unui accident coldat cu șapte persoane rănite, între care și trei copii. Potrivit purtătorului de cuvânt al ISU Sibiu, Cristina Criveanu, una dintre victimele accidentului de pe DN 14 a avut nevoie de descarcerare.

UPDATE: Poliţiştii spun că unul dintre şoferi este vinovat pentru că nu a adaptat viteza în condiţiile în care ploua torenţial şi a pierdut controlul volanului.

Traficul a fost complet blocat pe DN 14 aproximativ 40 de minute, iar în jurul orei 19,30 a fost reluat pe un fir, circulându-se alternativ în ambele sensuri.

„Două ambulanțe SMURD și două SAJ intervin la un accident rutier pe DN 14, soldat cu șapte victime, dintre care patru adulți și trei copii. O victimă adultă a necesitat descarcerare. Sunt transportate la spital, șase persoane au traumatisme minore, iar persoana care a fost descarcerată are fractură de femur”, a spus Criveanu.

Reprezentanții Poliției Sibiu au stabilit că accidentul a avut loc în urma coliziunii dintre două mașini, pe fondul vitezei neadaptate. Traficul pe DN 14, între localitățile Copșa Mică și Târnava, este blocat până la preluarea victimelor și cercetarea polițiștilor rutieri.

accident copsaaccident la tarnavaaccident tarnavacopsa mica
Comentarii (0)
Comentează