img 20180709 wa0003

Un autobuz în care se aflau aproximativ 30 de persoane s-a răsturnat luni dimineață pe A1 în apropiere de Sibiu către Sebeș.

UPDATE 4
Cei 33 de pasageri sunt toți angajați la fabrica Marquardt din Zona Industrială Vest a Sibiului. Cursa de tip convenție este una care se făcea pe traseul Metiș (Mihaileni) – Sibiu. Mai multe detalii AICI!
CITEȘTE ȘI: Autobuzul răsturnat pe autostradă la Sibiu – Cursa mergea la Marquardt
UPDATE 3
Una dintre vicitime este în stare gravă. Medicii au dat primele declarații legate de stare de sănătate a tuturor celor răniți. VEZI AICI ce spun cei de la spital!
CITEȘTE ȘI: Accidentul de autocar de la Sibiu – În ce stare sunt cei peste 30 de răniți

UPDATE 2
Victimele vor fi transportate la spitalele din municipiul Sibiu, care au fost anunțate: 26 de persoane la spitalul județean, 6 persoane la Spitalul Militar. Au fost 33 de persoane în autobuz.img 20180709 wa0008

UPDATE 1
Pe breteaua de coborâre spre aeroport, șoferul unui autobuz care efectua o cursă regulata pentru o societate din zona industrială Vest, a pierdut controlul direcției de deplasare și a intrat în coliziune cu glisiera din partea stangă, răsturnandu-se în afara părtii carosabile.img 20180709 wa0002 Mai multe persoane primesc îngrijiri la fața locului. Trafic ingreunat.

Știrea inițială
Autobuzul s-a răsturnat pe breteaua de ieșire de pe autostrada Sibiu – Sebeș în apropiere de ieșirea spre Ocna Sibiului. La fața locului sunt mai multe echipaje de la ISU și SMURD.img 20180709 wa0006 Se pare că în autocar se aflau aproximativ 30 de pasageri. “ISU Sibiu a intervenit la un accident rutier, produs pe autostrada A1, cu mai multe victime. La fața locului s-au deplasat de urgență 5 ambulante Smurd și 3 SAJ, dsr și o autospecială de descarcerare”, spun cei de la ISU Sibiu.

Mai multe persoane sunt ușor rănite. Foto: Info Trafic jud. Sibiu

Urmăriți Ora de Sibiu și pe Google News

Comentariul meu