Ora de Sibiu
Știri in direct

VIDEO FOTO Cibinul a ieșit din matcă în mai multe zone din Sibiu. Situația este destul de gravă

5.138

După ce în Cristian Cibinul a ieșit din albie și a inundat câteva gospodării, și la Sibiu există același pericol. Ploile abundente din ultimele 48 de ore au crescut nivelul râului, iar luni a depășit deja cota de inundații.

Live video – pericol mare de inundații pe strada Podului la Sibiu. Pompierii ridică diguri. Detalii pe www.oradesibiu.ro/inundatii-sibiu-2018

Publicată de Ora de Sibiu pe Luni, 9 iulie 2018

Pentru a preveni un dezastru pompieri, colegi de-ai lor din Bistrița Năsăud, voluntari ISU și militari din cadrul MAPN, aproximativ 100 de persoane, muncesc pentru a construi un dig din saci de nisip pe strada Podului, acolo unde pericolul este cel mai mare.

VEZI AICI IMAGINI ȘI FOTO DE LA CRISTIAN

ISU Sibiu a cerut și a primit suplimentarea forțelor și mijloacelor de intervenție de la ISU Hunedoara, Vâlcea, Alba, Arad, Bihor, Cluj și Bistrița-Năsăud.

Primește titlurile instant

Loading...

Citește și
ritter.ro

1 Comentariu
  1. v spune

    Dupa inundatiile din 1977, s-a publicat un decret care interzicea investitiile in albia minora a riurilor, curatarea malurilor de pomi, arbusti etc. Cu toate acestea vad ca Ghiolbanis a facut un pod cu niste alei pietonale nefolosite de nimeni si care au costat o groaza de bani, care acum au fost inundate.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.
Loading...