Ora de Sibiu
Știri in direct

Foto – Cibinul rămâne în continuare la cote periculoase. Situația inundațiilor în tot județul

1.368

Debitul crescut al Cibinului este în continuare o amenințare pentru locuitorii din Cristian și pentru cei care locuiesc pe strada Podului, în Sibiu. Noaptea de luni spre marți toate punctele cu probleme din județ au fost monitorizate, iar în această dimineață a ieșit pe teren, la Sibiu, și Ministrul Apelor, Ioan Deneș.

Acesta, împreună cu Raed Arafat, prefectul Adela Muntean și inspectorul șef al ISU Sibiu, Cosmin Balcu și alți șefi ai instituțiilor abilitate să intervină în astfel de cazuri, au mers în localitatea Cristian, acolo unde Cibinul amenință de ieri că se revarsă.

Cibinul la Cristian

De dimineață ISU Bistrița a intervenit în Săcel, unde au scos apa acumulată ieri în pivnițele a 4 gospodării.

Săcel

Un alt echipaj cu doi subofițeri din cadrul ISUJ Sibiu au intervenit in Ocna Sibiului, pe str. Salcâmilor, pentru evacuarea apei dintr-o magazie.

Ocna Sibiului

În Sibiu, pe strada Podului, s-a evacuat apa dintr-un canal colector, iar în Miercurea Sibiului a fost scoasă apa dintr-o pivniță.

Apoldu de Sus

Pe timpul nopții de luni spre marți, pentru a preveni orice situații de urgență, 86 de cadre au monitorizat zonele Sibiu, Sacel, Cristian, Orlat, Saliste, Miercurea Sibiului și Ocna Sibiului. Nu au mai fost semnalate probleme deosebite în aceste puncte.

Ploile au inundat și o parte din carosabil pe Valea Oltului. La Călimănești, pe DN 7, la km 194+500, apa a intrat pe carosabil, astfel că traficul va fi deviat pe DN7cc la km 191 și 198.

 

Primește titlurile instant

Loading...

Citește și
kdeco.ro

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.
Loading...