Ora de Sibiu
Știri in direct

UPDATE VIDEO FOTO Locuințe inundate la Cristian după o rupere de nori. Și pe DN1, Păltiniș, Gura Râului sunt probleme

3.063

Trecuți prin mari emoții în ultimele zile, locuitorii din comuna Cristian au fost inundați din nou marți seară după o ploaie torențială. Pe DN 1, la intrarea dinspre Sibiu apa a inundat carosabilul pe o lungime de aproximativ 70 de metri (ora 20.40).

UPDATE
Pe DJ 106A, Sibiu – Paltinis, sunt portiuni de drum acoperite cu aluviuni, apa si vegetatie. „Recomandăm prudență în trafic, deplasarea cu viteză redusă și respectarea indicațiilor polițiștilor prezenți în zonă”, spun cei de la IPJ Sibiu.

STIREA INITIALA
Urmare a unui episod de ploi abundente în localitatea Cristian, ISU Sibiu anunță că intervine pentru evacuarea apei din câteva subsoluri inundate.

Și la Gura Râului sunt probleme și drumul din localitate este inundat de ape.

Pe DN1 la Cristian apa a acoperit carosabilul

Și la Răvășel se acționează în câteva gospodării. Reamintim că pompierii și voluntarii au intervenit marți în câteva localități pentru probleme punctuale care au fost rezolvate.
•ISU Bistrița a intervenit în localitatea Săcel, pentru scoaterea apei, acumulate din timpul zilei de ieri, din pivnițele a 4 imobile.
•ISUJ Sibiu a intervenit în Ocna Sibiului, str. Salcâmilor, pentru evacuarea apei dintr-o magazie
•ISU Sibiu și ISU Hunedoara au intervenit în Miercurea Sibiului pentru evacuarea apei dintr-o pivniță;
•ISU Hunedoara a intervenit la podul de la halta Sibiel, pentru îndiguirea malului cu saci de nisip, asigurați de Primăria Saliște. La fața locului s-a aflat domnul primar și Poliția Locală;
•ISU Sibiu, ISU Hunedoara și SVSU Șelimbăr au intervenit la Bungard pentru evacuarea apei care s-a infiltrat și a inundat terenurile agricole (15 grădini inundate).
•ISU Sibiu, ISU Bihor și 5 lucrători de la Apă Canal au intervenit în Sibiu, str. Podului, pentru evacuarea apei din curtea unei ferme de animale.
•ISU Sibiu, prin Secția Mediaș a intervenit în Valea Viilor, pentru evacuarea apei din 2 curți, cu o motopompa remorcabilă.
•ISU Sibiu a acționat și la Orlat, pentru scoaterea apei dintr-o pivniță , dintr-o fântână și de pe un teren agricol.
•ISU Sibiu (Secția Mediaș) și ISU Cluj au intervenit la Răvășel, pentru evacuarea apei din 25 de pivnițe. S-a acționat cu 3 motopompe și o vidanjă de la Primarie.

Primește titlurile instant

Loading...

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.
Loading...