croatia

Buturuga mică a răsturnat carul mare. Croația a câștigat cu 2-1 după prelungiri semifinala cu Anglia și joacă duminică la Moscova, finala Campionatului Mondial cu Franța.

Potrivit bookmakerilor, la începutul celei de-a doua semifinale de la Cupa Mondială, naționala Angliei era favorita caselor de pariuri pentru câștigarea biletului către finala turneului. Pe teren lucrurile nu au stat conform statisticilor, anunță Mediafax. Croația a ajuns pentru a treia oară în prelungiri la acest Campionat Mondial, dar minutele în plus i-au purtat noroc. Echipa antrenată de Zlatko Dalic a marcat golul victoriei în minutul 109 prin Mario Mandzukic, reușită care a trimis-o pe Croația pentru prima dată în istoria naționalei în finala Cupei Mondiale.
Anglia a deschis scorul repede. În minutul 5, Trippier, din lovitură liberă, a dus-o în avantaj, 1-0. Acesta a fost al 9-lea gol al englezilor din fază fixă și al 12-lea din 22 de șuturi la acest turneu final. Echipa a reușit astfel să depășească recordul de la Mondialul din 1966.
În partea secundă a meciului, Croația a egalat în minutul 68. Perisic a pus piciorul în fața lui Walker și a reluat în plasă după o centrare a lui Vrsaljko.

Partida a ajuns în prelungiri, unde Croația s-a arătat mai puternică și mai hotărâtă să obțină victoria. Mario Mandzukic a închis tabela la 2-1 și a lăsat-o pe Anglia „în lacrimi”.

Sâmbătă, 14 iulie, de la ora 17:00, Anglia va întâlni Belgia în finala mică, în timp ce, duminică, 15 iulie, Franța și Croația se vor duela pentru Cupa Mondială.

Comentariul meu

Lasă un răspuns