Un hoț terorizează Cartierul Arhitecților – Ultima spargere miercuri dimineață

0 2.670

Un hoț ține în tensiune Cartierul Arhitecților. Mai multe spargere au fost semnalate în cartier, ultima dintre ele joi dimineață, când infractorul a plecat cu bani și bunuri în valoare de peste 300 de euro. Poliția investighează acum cazul, alături ce celelalte denunțate de locatari.

Ultima spargere s-a petrecut miercuri dimineață, când hoțul nu foarte stilat, a lăsat după el urmele pașilor impregnate cu noroi peste tot pe unde a călcat în casa familiei Dina. „Soția a descoperit spargerea, când pe la 10.30 s-a întors acasă și a văzut urmele de noroi peste tot prin casă. Apoi a văzut că erau hainele răvășite în dulapuri. Lipseau 100 de euro și două ceasuri marca Fossil” a povestit pentru Ora de Sibiu, Eduard Nicolae Dina.

Aparent hoțul urmărea mișcările locatarilor pentru că de obicei la acea oră era cineva acasă. „Soția ar fi trebuit să fie acasă, în mod normal, în acel interval orar în care a acționat hoțul, însă norocul sau ghinionul a făcut ca ea să meargă cu niște rude în oraș”, a detaliat Eduard Nicolae Dinacartierul arhitectilor spargere 1Acesta a venit imediat la apelul soției și a chemat Poliția. O echipă a Poliției Municipiului Sibiu cu un criminalist a înregistrat mărturiile celor păgubiți, a luat amprentele și a început investigațiile.

Vecinii vigilenți au văzut hoțul

O vecină a observat când a plecat infractorul, însă nu a știut că este vorba de un hoț. Bărbatul fusese în recunoaștere cu o zi mai înainte, când prefăcut că vinde un teren. Astfel, a aflat că proprietarul va fi acasă dimineața doar după ora 10:30, și a dat lovitura exact când trebuia. S-a strecurat pe lângă casă, a forțat ușa de la balcon, care era întredeschisă, și a pătruns în locuință.

Dacă vedeți suspectul

Din descrierile oamenilor hoțul are în jur de 30 de ani, brunet, de etnie rromă, înălțime de circa 1,70 m, cu cercel în urechea stângă. Nu este la prima spargere în cartier. Sibienii din cartier sunt determinați să îl găsească cu ajutorul camerelor de luat vederi instalate în unele blocuri: „Sunt decis să îl găsim, vom acționa în acest sens, pentru a ajuta Poliția și pentru a ne recupera pagubele”, a mai spus Eduard Nicolae Dina.

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Alte subiecte de interes

Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.