mihai adrian vasinca

Petrecerea Backyard Party de la Veștem s-a terminat duminică dimineață la ora 5 cu un scandal între șeful de la Assault Security, Adrian Mihai și Andrei Vasinca, luptător de K1 și bodyguard.

UPDATE – Cei doi s-au împăcat
La lumina zilei lucrurile par să se limpezească, mai ales că cel care l-a acuzat de lovire, chiar Andrei Vasinca, sportivul pe care îl antrenează, spune că își va retrage plângerea. Adrian Mihai a venit cu explicații legate de folosirea pistolului. Vedeți AICI ce au declarat cei doi.

ȘTIREA INIȚIALĂ
IPJ Sibiu a confirmat că duminică, 15 iulie, în jurul orei 05,30, prin apel 112, un bărbat a sesizat faptul că, in jurul orei 05,00, in timp ce se afla in extravilanul comunei Selimbar, pe fondul unui conflict spontan, un alt bărbat  l-ar fi lovit și ar fi tras in aer un foc de armă cu un pistol neletal deținut legal. Cel care a tras a fost conform surselor Ora de Sibiu este Adrian Mihai, șeful Assault Security, iar denunțătorul este luptătorul K1, Andrei Vasinca. Politiști au deschis un dosar penal privind săvarșirea infracțiunilor de lovire, respectiv uz de armă neletală, fără drept. „Cercetările continuă la nivelul SAESP Sibiu, sub indrumarea Parchetului de pe lângă Judecatoria Sibiu, in vederea stabilirii tuturor circumstanțelor în care s-a produs acest incident”, au explicat cei de la IPJ Sibiu.

Urmăriți Ora de Sibiu și pe Google News

Comentariul meu

Lasă un răspuns