examen titularizare
Foto Arhivă

Dascălii ce au participat la concursul pentru ocuparea posturilor vacante și scoase la concurs în județul Sibiu, au aflat marți notele obținute.

Rezultatele examenului de titularizare au fost afișate, marţi, la sediile inspectoratelor şcolare, anunță Mediafax. Contestaţiile se depun la sediile inspectoratelor şcolare judeţene pe 17 iulie şi 18 iulie, rezultatele finale urmând a fi publicate pe 24 iulie. De asemenea, tot marţi se depun contestaţiile la sediile inspectoratelor şcolare judeţene, după afişarea rezultatelor, până la ora 21:00, dar pot fi depuse și miercuri, până la ora 15:00.
Rezultatele finale vor fi făcute publice pe 24 iulie.
VEZI AICI REZULTATELE DE LA SIBIU
În 2017, rata de promovare a examenului de titularizare a fost de 47,63%.

[better-wp-embedder width=”100%” height=”400px” download=”all” download-text=”” attachment_id=”230115″ /]

Peste 31.000 de candidaţi au susţinut, săptămâna trecută, proba scrisă din cadrul concursului naţional de ocupare a posturilor didactice vacante în învăţământul preuniversitar. La nivel naţional sunt disponibile peste 4.500 de posturi pentru angajare pe perioadă nedeterminată. Dintre acestea, 3.354 de posturi didactice/catedre vacante sunt în mediul urban şi 1.148 în mediul rural.
“Cele mai multe posturi vacante pentru angajare pe perioadă nedeterminată vizează următoarele discipline/specializări: educatori/profesori pentru învăţământ preşcolar în limba română (1.094), învățători/profesori pentru învăţământ primar în limba română (882), muzică instrumentală (274) și educaţie fizică şi sport (287)”, arată Ministerul Educației Naționale.
Pentru angajarea pe perioadă nedeterminată (titularizare), candidaţii trebuie să obţină minimum nota 7 atât la proba scrisă, cât şi la proba practică/inspecţia specială la clasă în profilul postului. Pentru angajarea pe perioadă determinată (suplinire), candidaţii trebuie să obţină minimum nota 5 atât la proba scrisă, cât şi la proba practică/inspecţia specială în profilul postului. Repartizarea candidaţilor pentru angajare pe perioadă nedeteminată se realizează în şedinţe publice organizate de inspectoratele şcolare în data de 26 iulie.

Comentariul meu

Lasă un răspuns