Ora de Sibiu
Știri in direct

Controale de la Inspecția Judiciară la Tribunalul și Judecătoria Sibiu

855

Mai multe instanțe din țară printre care Tribunalul Sibiu și Judecătoria Sibiu sunt vizate pentru efectuarea de controale din partea celor de la Inspecția Judiciară.

Inspecția Judiciară anunță că, în semestrul II al anului 2018, vor fi efectuate mai multe controale tematice și de fond, fiind vizate și dosarele mai vechi de zece ani și cele de corupție de la toate instanțele din țară. Va fi verificată și activitatea magistraților-asistenți de la ÎCCJ, anunță Mediafax. Inspecția Judiciară anunță că, în semestrul II al anului 2018, vor fi demarate o serie de controale tematice și de fond. În privința controalelor de fond, în programul instituției se numără următoarele instanțe: Judecătoria Sibiu, Judecătoria Turda, Judecătoria Târgu Mureş, Tribunalul Sibiu, Tribunalul Cluj și Curtea de Apel laşi.
Mai mult, inspectorii judiciari urmează a efectua și controale tematice, în cadrul cărora va fi verificată activitatea magistraților-asistenți de la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie. De asemenea, potrivit reprezentanților Inspecției Judiciare, vor fi avute în vedere, la aceeași categorie de controale, dosarele mai vechi de zece ani, dosarele de mare corupție și respectarea termenelor legale de redactare a hotărârilor judecătoreşti, de la toate instanțele din țară.

Primește titlurile instant

Loading...

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.
Loading...