boian 2

Plouă foarte tare în nordul județului Sibiu. La Mediaș nocturna stadionului Gaz Metan a fost lovită de un fulger la pauza meciului cu Concordia Chiajna. Tot în apropiere de Mediaș, două mașini au fost luate de o viitură.

UPDATE 2
O parte a localității Boian este inundata, ca urmare a scurgerilor de pe versanți. Au fost evacuate 50 de locuințe. ISU Sibiu intervine pentru protejarea populației și îndepărtarea efectelor produse de inundații.boian1

UPDATE 1
S-a reușit salvarea a doua persoane surprinse de viitură, cu autoturismul, pe drumul ce face legătura între Boian și Bazna. Evacuarea persoanelor și autoturismului din apă s-a făcut cu ajutorul unui tractor.

ȘTIREA INIȚIALĂ
Un echipaj de pompieri din cadrul Detasamentului Sibiu intervine luni seară pentru salvarea unor persoane aflate pe autoturisme blocate în apă, între Boian și Bazna, ca urmare a unei viituri. Se pare că vorbim de cel puțin două persoane aflate în cele două mașini. Cei aflați în autoturisme au sunat la 112 și au cerut ajutor.inundatii 3

La Mediaș, meciul de fotbal dinte Gaz Metan și Concordia Chiajna a fost întrerupt din cauza unei probleme la instalația de nocturnă. Unul din stâlpi a fost lovit de un fulger. stadion mediasDe asemenea a plouat torențial preț de mai bine de o oră.

VEZI AICI ÎN TIMP REAL SITUAȚIA CU INUNDAȚIILE DIN JUDEȚUL SIBIU

De asemenea pompierii din cadrul Secției Mediaș intervin pentru evacuarea apei din trei subsoluri inundate în localitatea Târnava, împreună cu Serviciul Voluntar pentru Situații de Urgență al localității Târnava. Și la Copșa Mică se intervine pentru evacuarea apei dintr-un subsol și din curtea unei locuințe.

Urmăriți Ora de Sibiu și pe Google News

Comentariul meu

Lasă un răspuns