drum sibiu cisnadioara

Consilierii locali sibieni au pe masă, pentru ședința din această lună, documentația tehnică pentru noul complex turistic de pe drumul Sibiu- Cisnădioara. Deși au fost discuții pe marginea proiectului, se pare că s-au găsit soluții și complexul se va construi.

CITEȘTE AICI DESPRE DISPUTELE ASUPRA COMPLEXULUI

Cei care au inițiat proiectul, SC Noleggio SRL, au în plan să construiască o pensiune, o sală pentru festivități, birouri, WC-uri pentru exterior și pavilioane provizorii. Deci, va fi un complex turistic mare, care va oferi cazare și locuri de luat masa într-un restaurant, dar și un loc pentru organizarea de evenimente.

37760852 2045654128792701 6732829649908269056 n

Cel puțin o parte a construcției va avea subsol, parter, trei etaje plus unul retras. Iluminatul public și lucrările de branșare la utilități vor fi făcute pe cheltuiala investitorului, dar acestea vor intra apoi în proprietate publică. În plus, investitorului i-a fost pus în vedere că nu are voie să taie arborii din zonă, decât în situații speciale, dacă unul dintre aceștia ar pune în pericol siguranța persoanelor sau bunurilor. În cazul în care se va tăia un arbore, vor fi plantați alți trei în loc. Toate lucrările trebuie să se desfășoare fără a afecta ecosistemul.

Urmăriți Ora de Sibiu și pe Google News

Comentariul meu

Lasă un răspuns