Ora de Sibiu
Știri in direct

Baia Populară Sibiu se închide de la 1 august

1.207

Baia Populară Sibiu (fosta Neptun) se va închide publicului din 1 august. Într-o primă etapă se va elibera clădirea pentru a permite ulterior începerea lucrărilor de modernizare contractate cu finanțare din bugetul local.

Lucrările propriu-zise vor începe după obținerea avizelor necesare din partea Direcției Județene de Cultură Sibiu și a Inspectoratului de Stat în Construcții, ultimele aprobări necesare documentației tehnice.
Reamintim că lucrările în valoare de 12,1 milioane de lei includ reabilitarea structurii de rezistență a clădirii, modernizarea instalațiilor, restaurarea elementelor istorice ale imobilului, modernizarea bazinului, diverse recompartimentări și extinderi, precum și instalarea unui sistem de monitorizare a clădirii pentru eficientizarea consumului de utilități.
Clienții Băii Populare sunt rugați să dea dovadă de înțelegere față de disconfortul creat urmare a închiderii acesteia, investiția urmând să îmbunătățească condițiile și serviciile oferite de acest obiectiv public.

Primește titlurile instant

Loading...

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.
Loading...