baia neptun

Baia Populară Sibiu (fosta Neptun) se va închide publicului din 1 august. Într-o primă etapă se va elibera clădirea pentru a permite ulterior începerea lucrărilor de modernizare contractate cu finanțare din bugetul local.

Lucrările propriu-zise vor începe după obținerea avizelor necesare din partea Direcției Județene de Cultură Sibiu și a Inspectoratului de Stat în Construcții, ultimele aprobări necesare documentației tehnice.
Reamintim că lucrările în valoare de 12,1 milioane de lei includ reabilitarea structurii de rezistență a clădirii, modernizarea instalațiilor, restaurarea elementelor istorice ale imobilului, modernizarea bazinului, diverse recompartimentări și extinderi, precum și instalarea unui sistem de monitorizare a clădirii pentru eficientizarea consumului de utilități.
Clienții Băii Populare sunt rugați să dea dovadă de înțelegere față de disconfortul creat urmare a închiderii acesteia, investiția urmând să îmbunătățească condițiile și serviciile oferite de acest obiectiv public.

Urmăriți Ora de Sibiu și pe Google News

Comentariul meu

Lasă un răspuns