Ora de Sibiu
Știri in direct

FOTO – Bibliotecă pentru pasageri inaugurată la Aeroportul Internațional Sibiu

592

Biblioteca Astra inaugurează miercuri ’’Reader on Board | Cititor la Bord’’, eveniment care va avea loc la ora 9:30, în zona SOSIRI a Aeroportului Internațional Sibiu.

Reader on Board | Cititor la Bord este o inițiativă inedită, în premieră în România, a Bibliotecii Județene ASTRA Sibiu. Motto-ul campaniei, Citește și descoperă Lumea!, definește perfect obiectivul principal al acțiunii.
Cele 1500 de u.b. (unități de bibliotecă) care alcătuiesc fondul de carte în limbile română, engleză, franceză, spaniolă, sunt puse la dispoziția pasagerilor Aeroportului Internațional Sibiu, în regim gratuit, cu scopul încurajării lecturii în spații neconvenționale și a petrecerii timpului de așteptare într-un mod plăcut și util.
Fie că este citită sau împrumutată pentru întreaga călătorie, recomandăm returnarea cărții, la următoarea călătorie, în Raftul Cititor la Bord de pe Aeroportul Internațional Sibiu sau, direct, la sediul Bibliotecii Județene ASTRA Sibiu din strada George Barițiu, nr. 7, Sibiu.
În cadrul ceremoniei de inaugurare au fost prezenți toți cei care și-au adus contribuția, au susținut sau vor susține un serviciu nou de bibliotecă, care se atestă, în felul său, Sibiului, statutul de capitală culturală europeană.

Primește titlurile instant

Loading...

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.
Loading...