reader on board inaugurare

Biblioteca Astra inaugurează miercuri ’’Reader on Board | Cititor la Bord’’, eveniment care va avea loc la ora 9:30, în zona SOSIRI a Aeroportului Internațional Sibiu.

Reader on Board | Cititor la Bord este o inițiativă inedită, în premieră în România, a Bibliotecii Județene ASTRA Sibiu. Motto-ul campaniei, Citește și descoperă Lumea!, definește perfect obiectivul principal al acțiunii.20180725 093411
Cele 1500 de u.b. (unități de bibliotecă) care alcătuiesc fondul de carte în limbile română, engleză, franceză, spaniolă, sunt puse la dispoziția pasagerilor Aeroportului Internațional Sibiu, în regim gratuit, cu scopul încurajării lecturii în spații neconvenționale și a petrecerii timpului de așteptare într-un mod plăcut și util.
Fie că este citită sau împrumutată pentru întreaga călătorie, recomandăm returnarea cărții, la următoarea călătorie, în Raftul Cititor la Bord de pe Aeroportul Internațional Sibiu sau, direct, la sediul Bibliotecii Județene ASTRA Sibiu din strada George Barițiu, nr. 7, Sibiu.20180725 094321
În cadrul ceremoniei de inaugurare au fost prezenți toți cei care și-au adus contribuția, au susținut sau vor susține un serviciu nou de bibliotecă, care se atestă, în felul său, Sibiului, statutul de capitală culturală europeană.

Urmăriți Ora de Sibiu și pe Google News


Comentariul meu