Ora de Sibiu
Știri in direct

VIDEO – Vești bune de la Tarom. Vom avea noi zboruri de la Sibiu. Apar rute interne!

2.301

Directorul Tarom, Werner Wolff, a explicat miercuri la Sibiu faptul că zborul Sibiu – București nu va fi singura cursă internă ce leagă județul nostru de orașe din țară. Acest spune că de asemenea se vor introduce noi rute din această iarnă.

Cursele Sibiu – București și Sibiu – Stuttgart vor avea din iarnă câteva ”surori”. Asta pentru că cei de la Tarom au în plan conectarea Sibiului și cu alte destinații. ”În acest moment avem nouă aeronave ATR care pot să zboare doar regional și nu și internațional. De la Sibiu se pot extinde mai multe rute pe care nu o să le spun acum. Vă spun doar că pregătim un plan de zbor de iarnă”, a spus acesta.
CITEȘTE ȘI: VIDEO Directorul Tarom despre noua cursă Sibiu – Stuttgart: Sibiul are o forță ”magnetică” pentru investitorii germani

Curse interne și bază la Sibiu
După readucerea Sibiului pe harta curselor operate de Tarom, compania națională are în plan două lucruri extrem de importante. Se ia în calcul în primul rând ca Sibiul să fie conectat și cu alte aeroporturi din țară. ”Legat de noi rute interne operate din Sibiu, vă pot spune că este posibil să fie introduse în viitor”, a mai spus Werner Wolff. Surse de încredere spun că printre destinații ar fi Constanța și chiar și Iași.
Odată cu dezvoltarea traficului către destinațiile externe și interne, următorul pas este unul extrem de necesar. ”Dacă vom dezvolta traficul către vestul Europei, atunci va fi necesar să ne facem și o bază la Sibiu”, a mai spus directorul Tarom.
CITEȘTE ȘI: VIDEO – Explicațiile TAROM pentru alegerea orelor de operare a cursei Sibiu – București

Summit-ul UE, liant pentru cursa Sibiu – București
Werner Wolff a mărturisit că un argument important în luarea deciziei de a reintroduce zbor pe relația Sibiu – București, este și faptul că municipiul nostru reședință de județ este gazdă pentru Summit-ul UE de anul viitor. ”Faptul că anul viitor Sibiul va fi gazdă pentru Summitul UE este un argument pentru ruta Sibiu- București, dar argumentele investitorilor și al potențialului sunt mult mai puternice” a mai spus acesta.

Aeroportul Sibiu salută inițiativele TAROM-ului
„Procesul de dezvoltare de rute al companiei naționale TAROM demarat încă de la începutul acestui an își face simțită prezența și în ceea ce privește destinațiile operate de pe aeroportul din Sibiu. Astfel, prin reluarea cursei interne București – Sibiu se dă curs nevoii de conexiune a mediului de afaceri, și nu numai. Totodată, diversificarea opțiunilor de călătorie prin introducerea zborurilor operate de TAROM spre Stuttgart, consolidează actuala rețea de rute”, a declarat Marius Gîrdea, Director General al Aeroportului Internațional Sibiu.
Urmăriți mai sus cele mai importante declarații!

Primește titlurile instant

Loading...

Citește și
kdeco.ro

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.
Loading...