Cinci localități din județul Sibiu rămân fără gaze în weekend

Serviciul de distribuţie a gazelor naturale va fi sistat sâmbătă, 28 iulie, în cinci localităţi din judeţul Sibiu.

Pentru efectuarea unor lucrări specifice de către compania Transgaz la sistemul de transport, Delgaz Grid este nevoită să sisteze temporar alimentarea cu gaze naturale, sâmbătă, 28 iulie, începând cu ora 10.00, în localităţile Avrig, Mârşa, Racoviţa, Turnu Roşu, Sebeşu de Sus şi Sebeşu de Jos.
Reluarea serviciului de distribuţie a gazelor naturale se va efectua treptat, imediat după finalizarea acestor lucrări, cel mai probabil începând cu ora 13.00.
Compania solicită consumatorilor să închidă toate focurile, iar după reluarea distribuţiei gazelor naturale să supravegheze modul de ardere a acestora timp de 30 minute.
În cazul în care simt miros specific de gaz, consumatorii sunt rugaţi să anunţe imediat dispeceratul de urgenţă al Delgaz Grid la unul dintre numerele de telefon: 0800.800.928 (număr gratuit, apelabil din principalele reţele de telefonie fixă şi mobilă) sau 0265.200.928 (număr taxabil cu tarif local din reţeaua Telekom şi cu tariful operatorului din toate celelalte reţele de telefonie).

avriggazeintreruperi gazemarsaracovitaSebeşu de JosSebeşu de SusSibiuturnu rosu
Comentarii (0)
Comentează