Ora de Sibiu
Știri in direct

FOTO Reacția pompierilor la un incendiu în Spitalul Militar – Cum s-au mobilizat la exercițiu

389

Pompierii din cadrul Detașamentului Sibiu au desfășurat un exercițiu privind intervenția în cazul producerii unui incendiu la Spitalul Militar din municipiul Sibiu.

Pentru salvarea victimelor surprinse de incendiu, acordarea primului-ajutor și stingerea incendiului, s-au deplasat echipaje de pompieri care au acționat cu 4 autospeciale cu apă și spumă, o autospecială pentru salvări la înălțime, o autospecială de descarcerare, o autospeială pentru transport victime multiple și o ambulanță SMURD.

Astfel de exerciții se desfășoară, lunar, de către pompierii sibieni cu fiecare tură de intervenție, a fiecărei subunități, pentru cunoașterea obiectivelor din raionul de intervenție, testarea capacității de reacție și a modului de intervenție.

Totodată, se urmărește antrenarea personalului de pe locul de muncă în vederea realizării evacuării şi desfășurării primei intervenții cu mijloacele din dotare până la sosirea pompierilor profesioniști.

Pentru ca tot personalul să cunoască modul de folosire a mijloacelor tehnice de stingere, pompierii au instruit cadrele medicale în ceea ce priveşte folosirea acestora, cu ajutorul mijloacelor de protecție, prin stingerea unui incendiu la tavă, în curtea spitalului.

Primește titlurile instant

Loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.
Loading...