john2

Iubitorii muzicii de club de calitate trebuie să își facă rezervări din timp pentru vineri seară la Cotton Pub. Pe 27 iulie la platane pune muzică unul din cei mai tari DJ ai momentului în România. Rezidentul clubului Epic Society Timișoara și Ponton Casa Baraj Văliug, promite o noapte de pomină în cel mai tare pub din Sibiu.

Ați auzit de John Trend? Cu siguranță că iubitorii de distracție și muzică de calitate știu cine este acesta. Omul care a făcut ca iubitorii de muzică deep house să vibreze când aud de Casa Ponton Baraj sau de Epic-ul din Timișoara, vine pe 27 iulie la platane în Cotton Pub.john3John Trend este unul din cei mai apreciați DJ ai momentului în România și este rezident în cele două locații amintite mai sus. Puțină lume știe însă că John Trend este sibian get beget și a pus muzică la începuturile carierei sale în mai multe locații din Sibiu.
CITEȘTE AICI POVESTEA NEȘTIUTĂ A LUI JOHN TREND!
Actualmente John stă în Timișoara și este rezidentul celui mai tare club din oraș. Vineri seară se întoarce acasă la Sibiu și promite că va face ceea ce el deja face cu succes de mulți ani: o seară ”dată dracului” pentru cei de vin în Cotton Pub pe 27 iulie, de la ora 22.00.john trend fotoMixurile lui John Trend au devenit ”virale” în ultimii ani în rândul iubitorilor muzicii de club din România. ”Maestros del Ritmo” reunește de altfel cele mai cunoscute producții ale acestuia și altor câțiva DJ de top din România.

Urmăriți Ora de Sibiu și pe Google News

Comentariul meu

Comentariu