botosani sibiu

Sibiul lui Alex Pelici a capotat vineri seară la Botoșani. Gazdele s-au impus cu 2-0 în fața celor de la FC Hermannstadt. Jucăm runda viitoare cu Dunărea Călărași, pe 5 august de la ora 21.00.

FC Hermannstadt a făcut un joc modest la Botoșani, iar gazdele au taxat la sânge echipa lui Alex Pelici. După un început bun de joc în care sibienii au avut și două ocazii bune de gol, gazdele au trecut la timona partidei și au controlat autoritar jocul. Inevitabil apărarea noastră a cedat, iar FC Botoșani a deschis scorul în minutul 44, atunci când Rusu l-a scăpat din marcaj pe Dumitraș și acesta a marcat cu capul din cinci metri.

https://youtu.be/lN6u4A7AlKE

Repriza a II-a, Hermannstadt a mai echilibrat jocul, schimbarea lui Curtean cu Nkololo, aducând parcă puțin mai multă viteză și inventivitate în jocul Sibiului. Golul a picat însă tot în poarta noastră și tot din fază fixă. Mihai Roman II a profitat de naivitatea apărării lui Pelici și a marcat pentru 2-0. Până la final nu s-a mai schimbat nimic, iar FC Hermannstadt a acumulat prima înfrângere în liga 1.

https://youtu.be/gUenUqDHd5g

’’Am arătat rău astăzi. Botoșani are echipă bună. Trebuie să strângem rândurile și să fim uniți și la greu. Mergem mai departe’’, a spus antrenorul sibienilor, Alex Pelici, după această partidă. Pentru FC Hermannstadt urmează acum meciul de duminica viitoare, cu Dunărea Călărași. Partida are loc la TG. Mureș, de la ora 21.00.

FC Botoșani:
Pap – Dumitraș, Burcă, Miron, Soiledis – Rodriguez, Oaidă – M.Roman I, L. Fulop, Golofca – M.Roman II
Rezerve: Fraisl – Patache, Chindriș, Ongenda, Piftor, Chitoșcă, E. Papa
Antrenor: Costel Enache

AFC Hermannstadt:
Căbuz – Al. Coman, Pârvulescu, Dandea, Tătar – Antonov, Dâlbea – Petrescu, Rusu, Curtean – Blănaru
Rezerve: Niga – Herghelegiu, Pamfile, L. Dumitru, Tsoumou, Nkololo, I. Stoica
Antrenor: Alexandru Pelici

Urmăriți Ora de Sibiu și pe Google News

Join the Conversation

1 Commentariu

Comentariu