acc sura mare
FOTO - Info Trafic Jud. Sibiu

Un tânăr a ajuns la spital după ce în timp ce mergea cu o motocicletă neînmatriculată, a făcut o depășire riscantă și s-a tamponat cu o mașină sâmbătă după amiază la Șura Mare.

Pe DN 14 în interiorul localității Sura Mare un tânăr în vârstă de 21 ani, în timp ce conducea o motocicletă neînmatriculată și fără a deține permis de conducere, s-a angajat în efectuarea unei manevre de depășire neregulamentară și a intrat în coliziune cu un autoturism ce efectua manevra neregulamentară de schimbarea a direcției de mers prin viraj la stânga, acesta fiind condus de o femeie din localitate, în vârsta de 41 ani. În urma accidentului a rezultat rănirea motociclistului care a fost transportat la Spitalul Clinic Jud. Sibiu pentru a primi îngrijiri medicale.
În cauză a fost întocmit dosar penal, efectuandu-se cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de “vătămare corporală din culpă” faptă prevăzută și pedepsită de articolul 196 alin. 2 și 3 din Codul Penal; “punerea în circulaţie sau conducerea unui vehicul neînmatriculat” faptă prevăzută și pedepsită de articolul 334 alin. 1 din Codul Penal; “conducerea unui vehicul fără permis de conducere” faptă prevăzută și pedepsită de articolul 335 alin. 1 din Codul Penal și stabilirea cu exactitate a împrejurărilor în care s-a produs accidentul.

Urmăriți Ora de Sibiu și pe Google News

Comentariul meu

Comentariu