Ora de Sibiu
Știri in direct

O femeie a primit acasă un colet cu gunoiul pe care l-a aruncat pe marginea drumului

1.984

Totul s-a întâmplat în județul Gorj. Un trecător a văzut că femeia a aruncat gunoiul, apoi plecat. Omul a strîns gunoiul, l-a pus într-un colet și l-a expediat acasă la femeie în județul Mehedinți.

O femeie din județul Mehedinți a primit acasă un colet cu gunoiul menajer pe care l-a aruncat pe marginea unei șosele din Gorj. Un trecător a decis să-i trimită acasă pachetul, după ce a găsit printre resturi și facturi cu datele personale ale tinerei, transmite corespondentul MEDIAFAX.
Un bărbat aflat la cules de plante medicinale, în zona Dealului Bujorăscu, din județul Gorj, i-a observat pe drumari în timp ce strângeau gunoiul aruncat de un trecător pe marginea drumului.
Revoltat de gestul persoanei care și-a lăsat resturile în apropierea șoselei, acesta a strâns gunoiul și a expediat coletul la adresa de pe documentele lăsate printre deșeuri.
„Ea a aruncat gunoiul și un cetățean intrigat, cu puternic simț civic, i-a trimis coletul acasă. A lăsat în gunoi și facturi, dar și alte acte. A aruncat inclusiv pampers. În păduri se aruncă destul de multe gunoaie. Este un exemplu de urmat, poate așa o să se înțeleagă că nu este normal să aruncăm gunoiul peste tot. Întâmplarea a avut loc pe Dealul Bujorascu. Îl felicităm pe domnul care a făcut acest gest, a și plătit transportul. Gunoiul a ajuns la destinatie, 11 kilograme în total și a fost primit, nu s-a întors la expeditor. Omul a trimis coletul cu confirmare de primire. Era la cules de plante medicinale și când a văzut gunoiul ne-a spus <stați, că i-o facem, îi trimitem gunoiul acasă!>”, a declarat, corespondentului MEDIAFAX, Ion Tudor, șeful Secției Drumuri Naționale Târgu-Jiu.
În luna iulie, în cadrul unei acţiuni de ecologizare, drumarii au găsit un sicriu cu oseminte umane, pe marginea Drumului Naţional 67, în comuna Leleşti, din Gorj. foto: arhivă

Primește titlurile instant

Loading...

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.
Loading...