Ora de Sibiu
Știri in direct

Atacant de națională din Bolivia la FC Hermannstadt

651

Echipa sibiană și-a completat lotul cu încă un jucător de națională. FC Hermannstadt l-a transferat pe Luis Alberto Ali Vega, un internațional bolivian de 24 de ani. Ali Vega este un jucător ofensiv, are două selecții în naționala mare a statului sud-american și a semnat pe două sezoane cu echipa lui Alex Pelici.

Ali Vega și-a început cariera la echipa a doua a clubului Osasuna. De altfel, el are dublă cetățenie, boliviană și spaniolă. În 2014 a revenit în țara de origine, îmbrăcând pentru un sezon tricoul formației Bolivar. Un an mai târziu s-a transferat la San Jose, iar în ediția de campionat 2016/2017 a înscris 14 goluri în primul eșalon din Bolivia. Ulterior a trecut în tabăra brazilienilor de la Ponte Preta, din eșalonul secund, de unde s-a transferat acum la FC Hermannstadt.

CITIȚI ȘI: FCSB vrea să cumpere un jucător de la FC Hermannstadt. Becali e super încântat
Ali Vega este al patrulea jucător de națională transferat de echipa sibiană în această vară. La FC Hermannstadt au mai ajuns Tsoumou Juvhel (Congo), Jordan NKololo (Republica Democrată Congo) și Ilja Antonov (Estonia). În afara acestora, FC Hermannstadt i-a mai transferat pe Răzvan Began, Alexandru Dandea, Bruno Chalkiadakis și Biel Company.

Primește titlurile instant

Loading...

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.
Loading...