Ora de Sibiu
Știri in direct

Crima din Vasile Aron – Criminalii s-au cerut din nou acasă

2.826

Cei trei sibieni care sunt cercetați pentru că au omorât un tânăr în bătaie, în fața unui bar din cartierul Vasile Aron, au cerut judecătorilor să le înlocuiască arestul preventiv cu arestul la domiciliu. Au încercat a treia oară acest lucru, dar din nou, judecătorii au respins cererea.

Stîngaciu Constantin Nicolae, Canciu Constantin Sorin și Cucerzan Daniel Ioan, prin avocații lor, au cerut săptămâna trecută să iasă de după gratii unde se află în arest preventiv și să fie înlocuită cu măsura arestului la domiciliu. Cererea vine după ce în data de 20 iunie s-a mai făcut una identică, dar nici atunci judecătorii nu au fost de acord.

CITEȘTE AICI CE S-A ÎNTÂMPLAT LA TRIBUNAL, ÎN IUNIE

”În baza art. 348 alin. 2 C.pr.pen. raportat la art. 207 alin. 2, 4, 6 C.pr.pen., constată legalitatea şi temeinicia măsurii arestării preventive luată faţă de inculpaţii : C. D.-I., S.C.-N., C. C.-S.În baza art. 207 alin. 4 şi alin. 6 C.pr.pen. menţine măsura arestării preventive faţă de inculpaţii C. D.-I., S. C.-N. şi C. C.-S. Respinge cererea de înlocuire a măsurii arestării preventive cu măsura arestului la domiciliu formulată de inculpaţi, prin avocaţi”, a fost încheierea dată de judecătorii sibieni.
Cei trei au ajuns în arest preventiv după ce în data de 28 mai cei trei au bătut un tânăr, acesat decedând mai târziu la spital.

CITIȚI ȘI: FOTO Cine sunt cei trei tineri reținuți în cazul crimei din Sibiu – Filmul groaznicei întâmplări

Primește titlurile instant

Loading...

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.
Loading...