UPDATE FOTO – Inundații în două localități din județul Sibiu

0 2.725

Ploile din ultimele zile, dar și cele de luni după amiază au produs inundații în mai multe gospodării din Marpod și Ilimbav.

UPDATE
Pentru evacuarea apei din subsolurile inundate în localitatea Marpod se intervine cu o autospecială, doua autoturisme de transport, patru motopompe și trei electropompe. Potrivit ultimelor informații transmise sunt 13 subsoluri inundate.

ȘTIREA INIȚIALĂ
Pompierii intervin marţi seara pentru scoaterea apei din mai multe gospodării inundate din localităţile Marpod şi Ilimbav, a anunţat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Sibiu, Ramona Nistor, anunță Agerpres. Localităţile Marpod şi Ilimbav au mai fost afectate de ploile abundente şi duminică, când pompierii au scos apa din gospodăriile de aici. Aproape toate localităţile din judeţul Sibiu au avut de suferit din cauza inundaţiilor de la începutul lunii iulie şi până în prezent. pompieri isu inundatii”În urma primei evaluări făcute în localitatea Marpod de către echipajele de pompieri, au fost inundate în total 10 subsoluri. Se intervine cu două autospeciale de intervenție cu două motopompe și o electropompă, împreună cu Serviciul Voluntar pentru Situații de Urgență. Grupa operativa a ISU Sibiu s-a deplasat în localitatea Marpod pentru coordonarea intervențiilor”, spun cei de la ISU Sibiu.

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Alte subiecte de interes
Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.