Ora de Sibiu
Știri in direct

FOTO Situația drumurilor din județul Sibiu în urma ploilor și inundațiilor din ultima perioadă

987

Ploile abundente din ultimele săptămâni nu doar că au inundat gospodării, dar au produs stricăciuni și pe drumurile județene unde s-a revărsat apa. În acest moment câteva dintre acestea sunt afectate, dar SC Drumuri și Poduri SA a început deja reabilitarea lor.

Astfel, în urm ploilor s-au depus aluviuni, au fost podețe și șanțuri colmatate pe DJ106 Cornățel- Nocrich, 106G Poiana Sibiului- Dobârca, DJ105D Nou român- Săsăuș, DJ105A intr. DJ106- Ilimbav, DJ106B Ocna Sibiului- Loamneș.

Pe DJ 106A- Curmătură- Păltiniș au fost surpări de drum, surpări acostamente la km 17 și 19+500 și depunere aluviuni. Aceleași probleme au apărut și pe DJ106E Poiana Sibiului- Jina, DJ106E Jina- limită județul Alba.

Pe alte sectoare de drum din DJ141A Buia- Mihăileni, DJ142B Bazna- Boian, DJ142G Valea Viilor- Motiș, DJ142J Șeica Mare- Șeica Mică, DJ105D Veseud- Chirpăr s-au surpat podețe sau acostamente, s-au depus aluviuni, s-au înfundat șanțuri și podețe.

”Drumuri și Poduri SA intervine în acest moment la reparațiile sectoarelor de drumuri județene care au fost afectate și care pot fi imediat reabilitate. În cele cinci săptămâni de vreme severă a fost afectată infrastructura județeană și comunală în special în zona de sud, sud vest și centrală a județului sibiu. Societatea a intervenit prin acțiuni de semnalizare și îndepărtare a efectelor precipitațiilor cu scopul de păstrare a drumurilor deschise. În prezent recomandăm cetățenilor care circulă pe drumurile județene din județul Sibiu să circule cu atenție și să respecte semnalizările rutiere și restricțiile impuse pe anumite sectoare de drum”, spun reprezentanții SC Drumuri și Poduri SA Sibiu.

Primește titlurile instant

loading...

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Loading...