Începe Arini Fest Cinema – Proiecţii de filme şi activităţi recreative

0 1.529

O nouă ediție Arini Fest Cinema debutează astăzi în Parcul Sub Arini, în zona pârtiei de săniuş de lângă restaurantul Bolta Rece. Pe parcursul întregului weekend, de dimineaţă până seară, sibienii sunt aşteptaţi într-unul dintre cele mai vechi şi mai mari parcuri din România la proiecţii de filme şi activităţi recreative.

Dacă primele ediții Arini Fest Cinema a adus în atenția publicului filme reprezentative semnate de Woody Allen, Wes Anderson, frații Coen și Tim Burton, anul acesta sibienii sunt invitați să pătrundă în fascinanta lume a lui Christopher Nolan. Proiecţiile se vor derula pe un ecran de mari dimensiuni, amenajat într-un decor cu totul special.

În timpul zilei sibienii se pot relaxa în mijlocul naturii, iar cei mici vor avea şi ei parte de un program special de activităti recreative, cei de la Serious Fun organizând ateliere de creativitate în cadrul cărora vor învăța să facă tablouri din semințe, vor picta, vor confecționa personaje din povești și semne de carte.

Program Arini Fest Cinema 2018

15:00 – 19:00 – Ateliere de creație

  • Tablouri cu semințe
  • Confecționare personaje din povești
  • Semne de carte
  • Pictură

15:00 – 19:00 – Competiții sportive

  • Badminton
  • Tir cu arcul
  • Volei
  • Fotbal

19:00 – 21:00 – Arini Fest Lounge

21:00 – 22:00 – sesiune VJ

22:00 – 23:30 – Proiecții de film

Vineri, 3 august, ora 22:00 – The Prestige (SUA, 2006, dramă/mister/sci-fi, 2h 10’,  cu Christian Bale, Hugh Grant, Scarlett Johansson)

Sâmbătă, 4 august – Interstellar (SUA, 2014, adventură/dramă/sci-fi, 2h 49’, cu Matthew McConaughey,  Anne Hathaway,  Jessica Chastain )

Duminică, 5 august, ora 22:00 – Dunkirk (SUA, 2017, acțiune/dramă/istoric, 1h 46 min, cu Tom Hardy, Harry Styles, Cilian Murphy)

“Arini Fest Cinema” propune un concept nou în peisajul cultural al orașului Sibiu, reușind prin identificarea unui loc de desfășurare ideal pentru o proiecție de film – pârtia de săniuș din Parcul Sub Arini, prin intervenții simple în spațiul de eveniment, filme interesante și muzică bună, să atragă un public de calitate și să creeze o atmosferă relaxantă pe tot parcursul proiectului.

Evenimentul este o acțiune cofinanțată de Consiliul Local Sibiu și Primăria Municipiului Sibiu prin Agenda Culturală, organizată de Agenția Grey Projects și Cameleon PR & Events Expert Srl, cu sprijinul Transilvania Film.

 

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.