Ora de Sibiu
Știri in direct

Peste zece companii din Sibiu susțin CSU Sibiu și în sezonul viitor

1.015

Aproape de startul noului sezon, majoritatea companiilor sibiene care au fost alături de echipa noastră în stangiunea care s-a încheiat, au decis deja să continue să sprijine de proiectul prin care se dorește creșterea performanțelor BC CSU Sibiu.

ConCasa, Visma, Azets, NTN-SNR Rulmenți, Magnolia Residence, ANDU, Unimat, Zacaria, IFM, Kendrion, SysMEP și Autoklass sunt companiile care au anunțat deja că vor sprijini financiar în continuare proiectul nostru.
”Performanța sportivă are nevoie de stabilitate financiară. Este una dintre condiții, iar noi, prin partenerii pe care am reușit să îi atragem și păstra în ultimele două-trei sezoane alături de echipa de baschet, putem să ne mândrim că avem acest atuu. Proiectul nostru, de creștere a performanțelor echipei de baschet a Sibiului și a prestigiului orașului nostru în plan sportiv, a dovedit, de-a lungul timpului că este unul solid și cu potențial de creștere continuă. Vom încerca să răsplătim cu demnitate eforturile celor care ne sprijină, fie că vorbim de parteneri sau de comunitate, dar și cu performanțe sportive, în noul sezon baschetbalistic”, a declarat Laurențiu Buduleci, președintele secției de baschet a BC CSU Sibiu.

ConCasa este o societate sibiană de construcții civile și industriale cu o vechime de peste 10 ani în acest domeniu.

Visma ocupă o poziție de lider în Europa pe piața furnizorilor de software pentru automatizarea și gestionarea proceselor în întreaga întreprindere.

Azets Insight este lider în furnizarea de tehnologie și servicii de contabilitate, salarizare, resurse umane și consultantă în tările nordice. Sediul central al companiei din România se află la Sibiu, iar de-a lungul anilor Azets a deschis noi birouri în Alba Iulia, Brașov și Timișoara.

NTN-SNR Rulmenți face parte din NTN SNR Europe, care asigură managementul și dezvoltarea activităților NTN Corporation – nr. 3 mondial în producția de rulmenți – în Europa, America de Sud, Africa și Orientul Mijlociu. Actor major, proiectant, dezvoltator și fabricant de rulmenți pentru mașini, industrie și aeronautică, NTN SNR Europe dezvoltă de asemenea servicii și soluții de mentenanță, propunând astfel o ofertă globală.

ANDU oferă o gamă variată de articole sportive, venind mereu în întâmpinarea nevoilor consumatorului cu idei noi și culori vesele, folosind numai materiale naturale și de calitate. Compania sibiană a fost înființată în 1997 și s-a extins treptat la nivel național. 2015 este anul în care ia naștere prima filiala ANDU din afara țării, situată în Ungaria.

Zacaria a început activitatea in Sibiu in anul 2005, extinzandu-si treptat investitiile pe intreg teritoriul Romaniei. Daca la inceput, activitatea principala a companiei a fost concentrata in jurul proiectelor rezidentiale, din 2009 Zacaria investeste in sectorul imobiliar industrial, prin constructia si managementul unui portofoliu ce cuprinde 10 parcuri industriale si cladiri de birouri.

Unimat este una din companiile puternice românești, specializată în domeniul materialelor de construcții. Fondată acum 19 ani la Sibiu, firma face parte din grupul CON-A. Compania CON-A este una dintre cele mai prestigioase societăți de construcții din România, care oferă prin intermediul firmelor și fabricilor de producție proprii, o gamă largă de servicii: proiectare, consultanță, execuție lucrări, furnizare materiale de construcții, elemente prefabricate și confecții metalice.

ifm electronic este o companie de familie, înființată în 1969, care produce senzori și echipamente pentru automatizări industriale. În România ifm a prins viață în anul 2006, cu sediul central în Sibiu, cu puncte de lucru în București, Cluj și Iași.

ifm efector este o investiție germană, centrată pe producția de senzori, componente vândute ulterior la nivel mondial. Producția primului senzor la Sibiu, a avut loc pe data de 23 noiembrie 2015 și, la numai un an de la începerea activității, a fost produs senzorul cu numărul 1 milion.

Kendrion Automotive (Sibiu) SRL este o companie specializată în domeniul fabricării de componente si subsisteme electronice si electromagnetice. La baza acestei societăţi s-a aflat firma Kuhnke Production Romania SRL. După mai bine de 15 ani de dezvoltare continuă, în anul 2013, Kuhnke devine membră a grupului Kendrion, cu sediul în Zeist, Olanda.

SysMEP este noul brand al firmei Sifee Action, firmă consacrată și recunoscută de 27 ani în domeniul proiectării și implementării de sisteme integrate de încălzire și aer condiționat (HVAC), de sisteme electrice, voce-date și sisteme de automatizare destinate aplicațiilor rezidențiale, comerciale și industriale.

Autoklass este centru autorizat de vânzări și service Mercedes-Benz, smart și Honda, în prezent fiind unul dintre centrele cu cea mai extinsă rețea la nivel național, specializat în comercializarea autoturismelor și autovehiculelor comerciale ușoare, precum și oferirea de servicii post-vânzare conform standardelor brandurilor reprezentate.
Conducerea BC CSU Sibiu continuă să reînoiască parteneriatele existente, dar și să atragă altele noi, urmând a fi anunțate la momentul parafării.

Primește titlurile instant

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Folosim cookie-uri pe site-ul nostru pentru a putea colecta si folosi date ce ne ajuta sa personalizam continutul si reclamele afisate, pentru a oferi utilizatorilor functionalitati integrate cu platformele social media si pentru a analiza traficul pe site. Impartasim informatiile privind modul in care utilizatorii folosesc site-ul cu partenerii nostri care utilizeaza de asemenea tehnologii online, precum cookies, pentru a colecta si folosi date personale pentru a personalize continutul si reclamele afisate, pentru a oferi utilizatorilor functionalitati integrate cu platformele social media si pentru a analiza traficul pe site si pe intreg internetul. Poti oricand sa te razgandesti si sa iti revizuiesti alegerea. Accept Detalii

Loading...