Ora de Sibiu
Știri in direct

Sibianul care a impresionat tot internetul – Vinde fructe și flori ca să își țină fratele în viață

4.379

Povestea unui tânăr din județul Sibiu a impresionat în ultima perioadă foarte multă lume. Presa națională a dedicat câteva articole lui Ionuț. Acesta vinde flori și fructe, iar din agoniseala strânsă își crește frățiorul mai mic. Din păcate acesta este și bolnav…

Un băiat din Sibiu i-a impresionat pe internauți cu povestea lui de viață. Ionuț vinde flori, urzici, fructe de pădure culese chiar de el, iar din banii pe care îi câștigă își crește frățiorul de 10 ani, anunță Can Can. Fratele lui Ionuț are mari probleme de sănătate, potrivit internautului care i-a făcut publică povestea. Tânărul este în general prin centrul Sibiului, acolo unde vinde fructe de sezon, dar și flori. Tot ceea ce vinde este cules chiar de el.
„Dacă ești din Sibiu este greu sa nu îl recunoști pe Ionuț! Mereu cu floricele frumoase in mâna, urzici, fructe de pădure proaspete… Locuiește singur lângă Sibiu iar cu banii pe care îi câștiga cu multă trudă își crește frățiorul de 10 ani care are probleme grave de sănătate. Acum îl găsești prin centrul orașului și are niște zmeura delicioasă de vanzare. Dacă cumperi ceva din traista lui, îl ajuți enorm! Ionuț îți mul țumește!”, a scris un internaut.

Ce spun oamenii care îl știu pe Ionuț
Sibienii care îl cunosc pe Ionuț au comentat și ei la postare și i-au asigurat pe oameni că tânărul merită ajutat. Despre părinții băiatului, nimeni nu știe nimic cu exactitate. Mulți spun că e orfan, dar alții susțin că locuiește cu mama lui. Cert este că tânărul „ține casa”. Din banii pe care îi câștigă, Ionuț plătește facturile, dar și medicamentele fratelui său.
„E un băiat bun. Mereu vine cu flori la o cafenea și mereu cumpăr de la el. De fiecare dată când mă vede e foarte fericit. Acest băiat chiar merită sprijinul oamenilor”.
„Și eu îl cunosc pe acest băiat și îi știu povestea de viață. L-am și ajutat de vreo două ori cu bani pentru facturi și asta cu ajutorul oamenilor binevoitori. Îl știu de vreo patru ani pe Ionuț, dar de când am plecat din centru am pierdut contactul cu el”.
„Îl cunosc pe Ionuț! Acum 4 ani lucram in centrul Sibiului la o cafenea si trecea mereu cu o sacoșa plină cu menta , mereu cumpărăm menta sau ce avea el.. flori, fructe. Mi-a povestit viața lui și despre frățiorul sau cu probleme de sănătate! Intr-o zi era fericit ca vânduse toată menta și reușise sa plătească o factura ! M-a impresionat enorm! Știți cumva unde îl putem găsi ? Va mulțumesc”, au scris mai mulți internauți

Primește titlurile instant

Loading...

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.
Loading...