Străzile Gherorghe Lazăr și Aviației se închid pentru modernizare și reparații. Continuă amenajarea parcărilor din cartiere

0 840

Primăria Sibiu va efectua în perioada următoare lucrări de reparații pe strada Gheorghe Lazăr. Din 9 august încep lucrările de modernizare pe strada Aviației, circulația urmând să se închidă din data menționată.

De luni, 13 august până în 5 septembrie strada va fi închisă circulației pe tronsonul dintre Piața Mare și strada Cetății. În perioada lucrărilor, va fi permis accesul de pe strada Gh. Lazăr pe strada Tipografilor spre strada Cetății.
În perioada menționată se vor repara trotuarele prin turnarea unui nou strat de asfalt și se vor înlocui bordurile. De asemenea, se va înnoi stratul de asfalt de pe carosabil.
Șoferii sunt rugați să aleagă rute alternative în perioada menționată pentru a evita eventuale blocaje.
Din 13 august încep și lucrările de amenajare a trei parcări în următoarele zone de blocuri: Intrarea Siretului nr. 2, Aleea Streiu nr. 4-6 și pe Aleea Șteaza. Până în data de 3 decembrie constructorul contractat de Primăria Sibiu va amenaja aceste parcări cu asfalt și pavaj cu grile înierbate, un sistem nou de iluminat, va crea zone verzi și va planta arbori.
Din 9 august încep lucrările de modernizare pe strada Aviației, circulația urmând să se închidă din data menționată. În baza contractului încheiat de Primăria Sibiu cu asocierea SC Terra Building/SC Consal SRL, pe această stradă de pământ se va moderniza rețeaua de apă, se va crea canalizația subterană pentru coborârea cablurilor suspendate, corpurile de iluminat public vor fi înlocuite, se va asfalta carosabilul și se vor amenaja trotuarele. De asemenea se vor crea zone verzi și locuri de parcare acolo unde permite spațiul.

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.
Loading...