ambulanta masina politie

O ambulanță care se îndrepta spre un caz medical a fost implicată într-un accident mai neobișnuit. Un ciclist neatent a schimbat banda de mers și s-a ciocnit de autospecială. S-a întâmplat la Brateiu în jurul orei 9.30.

UPDATE 2
Din păcate, biciclistul implicat în accidentul de la Brateiu, a decedat la Spitalul din Mediaș, ca urmare a leziunilor interne suferite.

UPDATE
Ambulanța transporta un pacient cu probleme cardiace, tulburări de ritm. Avea semnale acustice și luminoase pornite. Biciclistul în vârstă de 63 de ani este cu politraumatisme. Atât pacientul din ambulanță, cât și biciclistul au fost preluați de alte două ambulanțe și duși la spital.

ȘTIREA INIȚIALĂ
Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează în judeţul Sibiu, pe DN14 Mediaş – Sibiu, la kilometrul 60+200 de metri, pe fondul neasigurării la schimbarea benzii de mers un biciclist a lovit o ambulanţă care avea semnalele luminoase în funcţiune, s-a dezechilibrat şi a căzut pe carosabil. În urma evenimentului biciclistul a fost rănit grav(fractură picior). Traficul rutier a fost blocat pentru cercetări (aproximativ 30 – 45 de minute). foto: arhivă

Urmăriți Ora de Sibiu și pe Google News

Comentariul meu

Lasă un răspuns