pieton lovit trecere medias

Trei ani de închisoare a primit la prima strigare medieșeanul Mihai Lukacs. Acesta a ucis anul trecut un tânăr pe o trecere de pietoni la Mediaș în timpul unei curse ilegale de mașini. Familia victimei primește despăgubiri record.

Judecătorii au decis joi că Mihai Lukacs se face vinovat de omor din culpă și l-au condamnat la pedeapsa de închisoare cu executare, anunță Ora de Mediaș. Trei ani este sentința dată lui Lukacs, dar din pedeapsă se vor deduce durata reținerii, cea a arestului preventiv și cea a arestului la domiciliu. Practic șoferul ucigaș ar urma să petreacă la pușcărie aproximativ doi ani și câteva luni. Sentința dată joi nu este definitivă, ea putând fi atacată prin apel în următoarele zece zile. Magistrații au decis de asemenea că lui Mihai Lukacs i se interzice dreptul de a conduce vehicule pentru o perioadă de cinci ani de zile.sentinta lukacsO altă decizie importantă a magistraților este cea legată de despăgubirile pe care familia tânărului ucis urmează să le primească.
Vezi AICI continuarea articolului și află ce sumă uriașă primește familia tânărului decedat!

VEZI AICI FOTO ȘI VIDEO DE LA TRAGICUL ACCIDENT
Lukacs a îngrozit întreaga comunitate medieșeană după ce sâmbătă 5 august 2017, cu aproximativ 15 minute înainte de miezul nopții a spulberat pur și simplu un pieton pe o trecere din Mediaș. Acesta avea o viteză halucinantă, corpul victimei fiind proiectat la o distanță de 65 de metri de trecerea de pietoni pe care acesta se angajase regulamentar în traversare.
VEZI ȘI: MANIA VITEZEI: Șoseaua Sibiului din Mediaș folosită noaptea la curse ilegale până a venit tragedia

Urmăriți Ora de Sibiu și pe Google News

Comentariul meu

Lasă un răspuns