mori muzeu aer liber

Se anunță un final de săptămână incendiar și în termometre, dar și în oraș, pentru că evenimentele pegătite sunt mega faine. Așa că nu mai stați pe gânduri, faceți-vă bine planurile pentru a ajunge la cât mai multe dintre ele.

Și ar trebui să începeți week-end-ul vineri seara, în Cotton Pub by Night, dar și să îl continuați sâmbătă noaptea, tot acolo. DJ Kiki  Barnu este cel care va întreține atmosfera, așa că distracția e garantată. Intrarea este liberă, iar locuri se rezervă la numărul de telefon 0752 268 866. cotton 3

Înainte de distracție însă are loc protestul programat vineri, de la ora 19, în fața magazinului Dumbrava. Dacă doriți să participați, detalii despre eveniment se găsesc aici.

Seria concertelor ”Vinerea Verde” continuă la Biserica Evanghelică. Vineri, de la ora 12:15, în Ferula Bisericii, încep noi acorduri. În galeria Ferulei şi-a gasit locul provizoriu orga mică, Hahn, care va acompania toate cele 10 concerte, până la finalul lunii august.

Consorțiul Sibiu Regiune Gastronomică Europeană și partenerii săi organizează un eveniment de mare amploare, în avanpremiera programului anului 2019: Gusturile Toamnei. Acesta va consta în sesiuni de live cooking, însoțite de diverse spectacole, momente artistice și ateliere pentru copii. Evenimentul se va desfășura în mai multe locații din regiunea Sibiu. Detalii AICI!angus

Festivalul ICon Arts Transilvania, ediția a XVI-a, este în plină desfășurare. „Artele noi întâlnesc tradițiile vechi” și în acest an, programul ultimelor trei zile oferind publicului evenimente de excepție la Richiș, Biertan și Mălâncrav prin 3 concerte de muzică clasică, jazz, și un eveniment inedit de dans contemporan acompaniat de improvizație jazz. Toate acestea în zilele de 9, 10 și 11 august. Detalii AICI!

Calfele călătoare vor putea fi văzute muncind, dar vor împărtăși din poveștile lor celor interesați în fiecare zi a finalului de săptămână, de la ora 12, în Piața Huet.

Piața Mică va fi sâmbătă și duminică gazda unui festin culinar. ”Hai la masa! Retete de mult uitate, retete redescoperite!” este festinul culinar care vă readuce în atenție rețetele vechi românești. Detalii despre eveniment aici.ceaun

Și tot despre gătit va fi vorba și în ediția European Young Chef Award, a cărei preselecție va avea loc sâmbătă, la Mediaș. 18 tineri bucătari sibieni vor încerca să ajungă în finala concursului care va avea loc la Sibiu, în data de 19 august. Evenimentul de la Mediaș este deschis, așa că oricine îi poate vedea pe concurenți la treabă.

Urmăriți Ora de Sibiu și pe Google News

Comentariul meu

Lasă un răspuns