FOTO Crimă oribilă pe strada Bârsei – Și-a omorât soția în bătaie

9.952

Un bărbat de 63 de ani din Sibiu și-a ucis pur și simplu în bătaie soția. Crima s-a petrecut luni după amiază într-un apartament de pe strada Bârsei.

Martorii au povestit pentru oradesibiu.ro că tot scandalul ar fi început în jurul 15.00. Hațegan Ioan și soția sa, Hațegan Ana, au început să se certe. Din apartament s-au auzit după ceva timp țipete și strigăte ale bietei femei. Bărbatul care este cunoscut ca fiind agresiv și cu vecinii, a început să o lovească pe aceasta. A dat în ea cu pumnii și cu picioarele până nu a mai mișcat. Speriat acesta a sunat la ambulanță și a cerut ajutor. Medicii sosiți la fața locului nu au putut decât să constate că femeia era moartă. Loviturile primite în cap și în zona toracică au fost fatale. Practic criminalul și-a lovit soția în tot corpul până când aceasta și-a dat duhul. Medicii au chemat imediat poliția, iar la fața locului a sosit și un procuror de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Sibiu.
Bărbatul criminal a fost reținut pentru 24 de ore și va fi prezentat marți în fața magistraților cu propunerea de arest preventiv pentru 30 de zile.Se pare că acesta nu e la prima ispravă de acest gen, iar scandalurile în familie erau la ordinea zilei. ’’Biata femeie a îndurat multe. Copiii au vrut să o ia de acolo de mai multe ori, dar ea nu a vrut să plece de acasă. Acum a murit din cauza bătăii încasate…’’, a povestit un vecin pentru Ora de Sibiu.

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Spune ce crezi