Ora de Sibiu
Știri in direct

Clipe de coșmar – Turiști bătuți în plină zi de un individ în centrul Sibiului

10.487

Un grup de turiști din Arad au trăit momente de coșmar zilele trecute. O femeie și soțul ei au fost agresați fizic de un individ care ar fi fost la un pas să îi tamponeze în trafic. Cuplul din Arad a ajuns și la spital, iar mai apoi au depus plângere și la poliție.

Un cititor ne-a semnalat acest incident petrecut în 15 august pe strada Xenopol din Sibiu. O femeie și soțul acesteia au fost agresați de către individul cu ochelari. Bărbatul i-a lovit pe ambii și apoi le-a râs în nas și le-ar fi transmis că îi ’’aranjează’’ el.
Iată mai jos toată pățania povestită de turista din Arad. Agresorul se afla la volanul unui Volskwagen cu numărul SB 11 – DOX.
’’Vacanța ziua 3 Sibiu centrul, anul 2018 luna August, ziua 15! In jurul orei 11 și 20 in drum dinspre mașină și pensiunea unde am fost cazați cu o noapte in urmă, traversând pe la colțul străzii Al.D. Xenopol în spre Piața Mare (buricul târgului, plină zi) domnul din imagini trece cu autoturismul cu viteză in așa fel încât dacă nu ne feream ne ar fi lovit la sigur! M am oprit și speriată m-am uitat către dânsul, greșeală mare! A coborât din autoturism îndreptându-se spre mine cu o mimă violentă și agresivă! In momentul in care a pus mâna pe brațul meu, soțul meu a intervenit rugându-l să inceteze. Drept răspuns si a primit o lovitură de picior de la agresor! Eu la rândul meu încercând să opresc scena am sugerat să plecăm de acolo și să oprim acest moment incredibil de absurd și violent! Drept răsplată am fost prinsă de braț și înjurată. Cei din jur au apelat și ei la domnul agresiv să renunțe in schimb acesta s-a repezit la soțul meu și i-a aplicat o palmă grea pe obrazul stâng și chiar savura momentul in timp ce injura la greu și încercând să il lovească mai departe pe soțul meu și îndreptându-se înspre mine! In acel moment soțul meu a reușit să se desprindă și i a aplicat o lovitură direct in piept individului! In acel moment acesta s a răsucit și s a îndreptat spre mașină…
M-am mobilizat și am fotografiat mașina și persoana care ne-a agresat, reacția acestuia a fost absolut incredibilă : m-a „invitat ” să fotografiez mașina și pe dânsul incepand un râs malefic și amenințăndu-mă că „o să mă rezolve și pe mine”
In timpul incidentului a fost rănit de acest individ și domnul din scaunul cu rotile care era acolo!

Individul conducea o mașină cu numărul SB – 11 – DOX

Am apelat la doi polițiști de la ordine publică care erau în zona și care ne-au îndrumat la sediul Poliției Municipiului Sibiu.
Ajunși acolo, am fost tratați foarte bine, normal aș spune, eu fiind in stare de șoc am primit apă, am fost îndrumați spre spitalul de urgență ptr a vedea dacă avem nevoie de îngrijiri sau eventual un certificat de medicina legală! Cum nu era cazul, nu gasesc logic să mă folosesc de serviciile statului dacă nu este cazul, am început să scriu plângerea și ulterior am fost asigurați că vom fi contactați de persoana care se va ocupa de dosar.
Revenind la ceea ce simt la aproape 12 ore de la incident, simt că la nivel uman și sufletesc mă încearcă o stare de milă și regret față de acest domn care pierde ceea ce este viața reală, iubirea de semeni și frumusețea absolută a ceea ce suntem cu adevărat! La nivel de cetățean consider că acest individ trebuie clar pedepsit ptr actiunea dansului și consider că am procedat cum era normal și corect să procedez! Este inacceptabil să trăim asemenea violențe și amenințări, deși in conformitate cu noua legislație impostorii și persoanele care încalcă orice lege de pe hârtie sau a bunului simț pot scăpa basma curată fără nici o problemă!
Eu și soțul meu suntem cetățeni ai acestei țări, plătim taxe și impozite, nu am comis niciodată nici o faptă împotriva legii și cu toate acestea suntem agresați și loviți de o persoană care se consideră mai presus de lege și de bunul simț!
Vă rog frumos să ne ajutați (suntem conștienți că aici este doar varianta noastră) totuși, dacă doriți să împărțișiţi mai departe povestea noastră poate îl putem opri pe acest individ și alții asemenea lui!
Mărturisesc că m-am simțit amenințată azi și am plecat foarte repede din Sibiu dar vreau să ii transmit acestui domn că nu, NU voi renunța să revin în orașul meu de suflet doar pentru că dânsul există! Iubesc acest oraș, am avut parte de oameni fantastici aici și nu voi pierde toate acestea doar pentru că o persoană instabilă, frustrată, cu probleme clare de compoetament și stimă de sine inexistentă, a dat azi un spectacol ieftin! Regret enorm că „îi fac reclamă” aici și chiar nu doream să îl văd pe peretele meu de FB dar nu am avut de ales!’’, a scris aceasta într-o postare pe contul său de Facebook.

Primește titlurile instant

loading...

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Loading...