Povestea pozei cu jandarmul care stă pe scaun – Fotografia a devenit virală

0 1.412

Fotografia cu un jandarm care stă pe un scaun după protestul din 10 august a devenit virală. Dar, a fost și sursa unor glume ale internauților.

Fotografia a fost realizată la ora 00:24 de minute, la intrarea pe bulevardul Ion Mihalache dinspre Piața Victoriei, spune jurnalistul Dragoș Sasu.

„Am urmărit o coloană de jandarmi, condusă chiar de către maiorul Laurențiu Cazan, coordonatorul intervenției din Piața Victoriei. La un moment dat, jandarmii au primit ordin de retragere. S-au încolonat și s-au întors spre Piața Victoriei. Unii păreau relaxați, încercând să facă și câteva glume cu unii trecători mai tineri. (…) Peste tot erau aruncate scaunele terasei unei cafenele și mirosea ca după un incendiu major. Pe un colț de stradă, chiar pe unul dintre scaunele acelei cafenele, stătea un jandarm, care avea în brațe o butelie cu gaz lacrimogen. Nu am reușit să-mi dau seama de cât timp stătea acolo sau cât a mai rămas. Cert este că am avut timp să-l fotografiez. Colegii lui din coloană strigau: „Vezi că îți face poză! Ai grijă!” Jandarmul nu a reacționat. Am decis să imortalizez momentul pentru că mi s-a părut o imagine relevantă, la finalul unor acțiuni în forță cum rar am văzut. Jandarmii au alergat, la propriu, pe toate străduțele din jurul Pieței, agresând mulți oameni nevinovați, victime colaterale”, a povestit el.
Fotografia s-a viralizat imediat pe rețelele de socializare și a devenit meme printre internauți.

PWRjMDM4MDJiMjFkOGU3NWU2MzYyYjdjM2M2ZTYwOGUw.thumb PWQ3ZjAyOTI2NWVlZDI3ZTBjMDU2ZGY4ZGZjMzJiZjc5.thumb PTVkZmVmMzliOTllMmI0YzFlZGIzMmVkZDAzZDcyNzBh.thumb PTI2ZjU4YjcyYjJlYzljMzE2NzA5NmEwY2RlMDgzMWM2.thumb

Sursa www.digi24.ro

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Alte subiecte de interes

Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.