dragnea iohannis
FOTO arhivă

Președintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat marți seară că îi dă în continuare credit premierului Viorica Dăncilă, pentru că este un premier bun. Dragnea spune că intenția suspendării lui Klaus Iohannis stă în picioare.

“Ultima invenție este pentru că primesc mesaje de la colegi din presă, dacă e adevărat scenariul lui Tăpălagă că vrem să dăm jos premierul pentru suspendarea premierului. Eu aș vrea (să îl suspende pe președintele Iohannis – n.r.). Să vedem dacă domnul Tăriceanu și-a schimbat opinia. Eu în continuare, fără nicio ezitare o susțin pe Viorca Dăncilă, din toate punctele de vedere, pentru că este un premier bun. Și ea a devenit o țintă. Vreau să îi anunț pe toți și pe toți susținătorii noștri că nu vom sta cu mâinile în sân”, a declarat președintele PSD, Liviu Dragnea, marți seară la Antena 3.
În spațiul public au apărut informații, pe surse, că la Comitetul Executiv al PSD, s-ar putea solicita demisia premierului Viorica Dăncilă, strategie prin care să se forțeze ulterior suspendarea președintelui Klaus Iohannis.

Urmăriți Ora de Sibiu și pe Google News

Comentariul meu