masaj 1

Un tânăr care a cochetat cu sportul de performanță a pus pe picioare o afacere care priunde aripi la sibiu. Raul Munteaun livrează fructe proaspete și face masaj la serviciu. Afacerea tânărului din Sibiu vrea să schimbe mentalități.

Un tânăr din Sibiu care lucra mult la birou s-a gândit că un masaj din când în când i-ar prinde bine, iar fructele proaspete i-ar da energie. A transformat dorința lui într-o afacere și acum duce fructe către companii din oraș și face masaj celor care își doresc puțină relaxare la serviciu.masaj 2Raul Muntean încearcă să schimbe mentalitățile celor care conduc companii în Sibiu, pentru că a văzut, când a deschis afacerea sa, prin care livrează fructe proaspete la birou și le oferă angajaților masaj la serviciu, că sunt directori sau administratori care spun că nu sunt de acord ca angajații să beneficieze de aceste facilități.
„Depinde de mentalitatea fiecăruia dintre directorii companiilor. Oamenii de regulă sunt deschiși. Sunt persoane care acceptă ușor, dar sunt și unii care spun din start „nu”, că de ce să le ofere masaj oamenilor, că ei vin la serviciu să muncească, nu să facă masaj. Am primit astfel de răspunsuri. Noi spunem că masajul îl relaxează pe angajat și lucrează mai bine”, a declarat, pentru MEDIAFAX, Raul Muntean.raul handbalCel mai ieftin pachet de masaj pentru angajați costă 1.100 de lei lunar și este pentru 60 de ședințe. O ședință durează 15 minute, masajul fiind realizat pe un scaun special, unde maseurul are deschidere la spate, ceafă și brațe.
„Este un masaj de relaxare, uscat, doar prin haine. Se bazează pe presopunctură”, a spus Raul Muntean.

Mai ușor cu fructele
Cu fructele nu a fost atât de greu să îi convingă pe angajatori, ba chiar a încheiat câteva contracte în cele patru luni de când a deschis afacerea. „Cu fructele e mai ușor. În patru luni am reușit să semnăm contracte cu câteva firme din Sibiu. Avem un depozit cu care colaborăm, luăm fructele de la ei și le ducem la companii. În funcție de cerință, mergem zilnic sau mai rar”, a povestit Raul Muntean.fructe Lucrările către companii conțin mix-uri de mai multe fructe, cea mai ieftină variantă fiind cutia de 5 kilograme de mere, care costă 32,5 lei, iar cea mai scumpă costă 76 de lei, în acest caz fiind vorba de 5 kilograme de fructe exotice: cocos, kiwi, mango și banane. „E o afacere, depinde cât vrei să investești. E mai greu până când îți faci un nume pe piață. Ducem diferite mix-uri de fructe către clienții noștri. Nu pot spune că oamenii preferă ceva. Suntem la început, dar spunem că lucrurile merg spre bine, pentru că oferta noastră vine atât în sprijinul angajatului, cât și în sprijinul angajatorului, care nu trebuie să mai caute fel de fel de abonamente pentru a-și motiva angajații, pentru că venim noi către ei. Înainte de a investi în această afacere lucram mult la birou și chiar aveam nevoie de masaj. Sunt angajatori care încearcă tot felul de abonamente, îi trimit pe angajați în diferite locuri unde pot beneficia de ceea ce noi aducem direct la ei în birou. E mult mai simplu”, a mai spus Raul Muntean. fructe la birouTânărul este convins că în timp va reuși să schimbe mentalitățile celor care conduc companii în Sibiu și îi va face să înțeleagă că „puțină fericire la birou” îi va face pe angajați să lucreze cu mai mult spor, fiind mai relaxați și mai sănătoși.

Urmăriți Ora de Sibiu și pe Google News

Join the Conversation

1 Commentariu

Lasă un răspuns

  1. Buna ziua,

    cum pot sa gasesc datele de contact de la aceasta persoana, Raul Muntean?

    Va multumesc pentru informatie!