csu sibiu cooper
Foto: CSU Sibiu - Dragos Dumitru

CSU Sibiu pune în vânzare, începând de luni, 27 august 2018, la sediul Clubului, abonamentele pentru noul sezon competițional. Prețurile rămân neschimbate, iar abonații vechi au posibilitatea, timp de două săptămâni să își reînnoiască abonamentul vechi. Începând din acest sezon, abonații vor avea parte de numeroase facilități.

Iubitorii baschetului sibian sunt așteptați începând de luni, 27 august 2018, între orele 10:00-15:00, la sediul Clubului, str. Rennes, nr.2, pentru a-și procura cardurile de acces pentru întregul sezon.
Timp de două săptămâni sunt așteptați abonații vechi, pentru a și le putea reînnoi pe aceleași locuri, urmând ca începând din 10 septembrie 2018, cardurile de acces să se comercializeze și pentru suporterii care doresc să își achiziționeze prima dată tichetul de acces valabil întreg sezonul.
Prețul abonamentelor pentru întregul sezon rămân neschimbate, astfel că, în funcție de sector, costurile sunt următoarele:
*Sectorul A și Sectorul B: 200 de lei,
*Sector C și Sector D: 300 de lei,
*Sector VIP: 500 de lei (include un maiou oficial de joc ),
Fiecare abonament achiziționat pentru copii până la 14 ani include un tricou polo cu inscripțiile CSU Sibiu.
Reînnoirea abonamentelor se face în baza actului de identitate și abonamentului vechi, iar abonații noi sunt așteptați cu actul de identitate.
”Facem precizarea că abonamentele pentru întregul sezon oferă locul asigurat în sală și acces la toate partidele BC CSU Sibiu de pe teren propriu din acest sezon. Biletele de acces pentru fiecare meci, în acest sezon, vor fi 15 lei, pe toată perioada sezonului. Elevii cu rezultate excepționale la învățătură, cu media finală în anul școlar anterior de peste 9,50, beneficiază de reducere de 20 % din prețul abonamentului, în baza carnetului de elev”, spun cei de la CSU Sibiu pe site-ul oficial.

Surprize din partea clubului
De asemenea, începând cu acest sezon am gândit o serie de extra- opțiuni pentru abonați, care să asigure suporterilor o experință unică alături de echipa noastră.
1. ”Little eagles” BC CSU Sibiu înțelegere responsabilitatea pe care o are față de copiii din oraș, crescuți în spiritul galben-albastru. Tocmai de aceea, din sezonul 2018/2019, ușile noastre sunt deschise pentru ei din dorința de a le da aripi! Acest program vine în sprijinul părinților aflați în căutarea unui cadou inedit sau a celor care vor să le facă o surpriză celor mici, în urma rezultatelor bune de la școală sau de la echipa de juniori la care evoluează! Astfel, dacă vrei să îi oferi copilului tău o experiență memorabilă, sună-ne și alege unul dintre pachetele noastre, special concepute pentru fetele și băieții cu vârste cuprinse între 5 și 15 ani. Ele includ cadouri și acțiuni prin care cei mici vor fi în centrul atenției, în mijlocul familiei CSU Sibiu, totul într-o minunată seară de meci în Sala Transilvania!

2. ”La mulți ani cu CSU!” Alege o zi de naștere a unei persoane dragi: soția, soțul, copilul, bunicul sau cel mai bun prieten! Anunță-ne cu cel puțin 14 zile mai devreme iar noi vom salva data și ne vom prezenta la adresa petrecerii cu un tort, un cadou semnat de întreaga echipă și cele mai calde urări din partea noastră și a ta! Atenție: dacă aniversarea pică atunci când suntem plecați în deplasare putem veni cu o zi mai devreme sau mai târziu sau să trimitem ”Vulturul” mascotă la ușa sărbătoritului!

3.”Toți ca unu!” Fii îmbrăcat ca un ”Vultur” adevărat! Acum poți alege un Fan-pack complet marca ANDU la un preț preferențial: trening, echipament de joc, hanorac, tricou polo, geantă sport și alte produse personalizate cu însemnele echipei tale de suflet. Abonații noștri au prioritate, așa că nu ezita să ne suni pentru a-ți prezenta oferta!

4. ”Peste tot ca acasă!”

BC CSU Sibiu este singura echipă care se bucură de susținerea fanilor în absolut toate deplasările din Liga Națională! Ne mândrim cu acest lucru și vrem să vă aducem și mai aproape de noi atunci când jucăm la sute de kilometri distanță de casă. Dacă sunteți curioși cum decurge o deplasare a băieților, ce ați zice să vă organizăm noi planurile de călătorie: veți sta împreună cu noi, la același hotel, veți avea același meniu precum sportivii, vă vom oferi acces la antrenamentul oficial, bilet la meci și o poză de colecție la final, alături de întreaga echipă! O vom înrăma pentru dumneavoastră și v-o vom trimite cu autografele tuturor. Pentru grupuri mai mari putem organiza, la cerere, autocar sau microbuz!

5. ”2019 este cu și despre NOI” Toată lumea va avea calendare cu echipa pe anul 2019! Însă doar tu poți avea un calendar de 13 file cu tine alături de întreaga echipă: pagina de copertă cu toată echipa și 12 pagini cu poze alături de jucători și de antrenori. Te invităm la ”Media Day” ca să iei parte la shootingul oficial ce prefațează noul sezon, campaniile sale de comunicare și multe suprize pe care le pregătim fanilor. Suntem singuri că te vei amuza copios gustând glumele de la making-of, vei putea socializa cu jucătorii și vei avea la discreție un open-bar pe toată durata acțiunii. La final, este momentul tău să treci sub lumina reflectoarelor pentru o ședință foto alături de BC CSU Sibiu. Rezultatul ei: un calendar pe care nu știm dacă îl vei mai da jos de pe perete. Îl vom livra în format mare, de birou și de buzunar. A, și dacă dorești, îți poți invita familia să apară în poze alături de tine și de jucători! Așadar, familia CSU Sibiu… smile!

6. Suntem aici pentru a educa!
Misiunea noastră nu stă doar în a câștiga meciuri ci și în a promova valorile sportului, educând comunitatea și în special tinerii! Dorim să organizăm în acest sezon două evenimente la care vom invita specialiști în nutriție, fitness, psihologie sportivă, kinetoterapie, social media și PR, dar și un invitat special din lumea sportului pentru a dezbate aspecte ce definesc cariera unui sportiv profesionist. Sperăm ca experiența invitaților noștri să îi educe pe juniorii de astăzi dar și pe antrenorii și pe părinții lor, indiferent de ramura sportivă pe care copilul și-a ales-o. Suportul vine din partea tuturor! Întregul eveniment vă va fi oferit și în format video. Pentru grupuri vor exista tarife speciale.

Vedeți mai sus înregistrarea conferinței de presă de la CSU Sibiu.

Urmăriți Ora de Sibiu și pe Google News

Comentariul meu

Lasă un răspuns