Ora de Sibiu
Știri in direct

Primăria a luat calul omorât în bătaie în Valea Aurie – Stăpânul amendat de 17 ori

1.395

Municipalitatea sibiană a precizat marți seară pentru Ora de Sibiu, că animalul omorât în bătaie de stăpânul său în urmă cu o săptămână, a fost ridicat din gospodăria acestuia și dus la incinerare.

Primăria Sibiu a anunțat marți seară că a fost înștiințată în 21 august de către DSVSA cu privire la existența unui cadavru de cabalină într-o gospodărie privată pe strada Rozdești. ‘’Primăria a anunțat și solicitat sprijinul ISU Sibiu pentru scoaterea cadavrului din grajdul cetățeanului pentru ca acesta să poată fi transportat în vederea incinerării. La ora 19 cadavrul animalului a fost scos din gospodărie și predat operatorului autorizat în vederea eliminării’’, spun cei de la primăria Sibiu.
Cel care a ucis în bătaie în urmă cu o săptămână bietul animal, a fost amendat de mai multe ori în ultimii doi ani. ’’Precizăm că creșterea animalelor mari în municipiul Sibiu este interzisă prin reglementările locale – HCL 210/2001, articolul 8. Proprietarul acestui animal a fost amendat în perioada 2016-2018 de 17 ori pentru nerespectarea acestei prevederi’’, mai spun cei de la primărie în răspunsul solicitării Ora de Sibiu.
Reamintim că animalul a stat mort în gospodăria unui sibian care locuiește pe strada Rozdești, în municipiul Sibiu, mai bine de o săptămână.
CITEȘTE ȘI: UPDATE Cal ucis în bătaie în Valea Aurie la Sibiu – Proprietarul l-a bătut până a murit

Animalul și-a dat duhul după ce a fost bătut crunt de către stăpânul său. Locuitorii din zonă au reclamat cazul la autoritățile locale (Poliția Locală și DSVSA), dar cele peste 50 de apeluri ale oamenilor au fost ignorate zile la rând. Vedeți AICI toate detaliile despre acest caz!

Primește titlurile instant

Loading...

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.
Loading...