lucrari sibiu 3

Conducerea societății Drumuri și Poduri SA anunță că, de luni, 27 august, vor începe lucrările pentru aplicarea covorului asfaltic pe DJ 106 D (Cisnădioara – intersecție DJ 106 A).

Drumarii sibieni au avut o vară „fierbinte“. În ultima perioadă, pe lângă lucrările programate, ei au intervenit și pe drumurile calamitate. „Mai multe drumuri județene și comunale, în special din zona de sud, sud-vest și centrală a județului Sibiu, au fost afectate de fenomenele meteorologice severe, atipice județului. Acolo unde aceste tronsoane au putut fi imediat reabilitate, am depus eforturi să le reparăm în cel mai scurt timp. Pentru refacerea infrastructurii rutiere afectată de alunecările de teren, suntem în căutarea celor mai potrivite soluții tehnice și beneficiem, în acest sens, de sprijinul Consiliului Județean Sibiu. În ciuda acestor situații neprevăzute, societatea Drumuri și Poduri SA a reușit să își respecte programul de modernizare și mentenanță a drumurilor județene aflate în responsabilitatea sa“, a declarat directorul general Ovidiu Spătari.

Covoare asfaltice
În luna august, au fost turnate covoare asfaltice pe o lungime de 1,23 km pe DJ 143 B Rusciori, 2,06 km pe DJ 143 A Ruja, 1,44 km pe DJ 106 G Ludoș – Gusu, în continuarea tronsonului de 1,7 km modernizat aici în luna iulie, iar în prezent se lucrează pe o porțiune de 1,6 km pe DJ 104 D la Retiș.

Marcaje rutiere
Siguranța circulației este una dintre prioritățile conducerii societății de drumuri aflată în subordinea Consiliului Județean. De mâine, 23 august, echipele de lucru vor începe aplicarea marcajelor rutiere pe DJ 142 F Ațel și DJ 106 G Ludoș, după ce, în cursul lunii august, au fost marcate: DJ 142 E Dumbrăveni – Dîrlos, DJ 106 C Sibiu – Cisnădie, DJ 143 B în intravilanul localității Rusciori, DJ 106 Sibiu – Agnita și DJ 143 A Ruja.

Comentariu

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.